Botoşănean rănit din vina unui şofer imprudent! FOTO
ACCIDENT!

Botoşănean rănit din vina unui şofer imprudent! FOTO
Tânărul de 25 de ani se afla într-o autoutilitară condusă de un şofer din Botoşani, când un sucevean în vârstă de 20 de ani a intrat cu maşina în intersecţie fără să se asigure suficient.

În cursul zilei de miercuri, la ora 18.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 70, pe raza comunei sucevene Bosanci, un tânăr de 20 de ani, din municipiul Suceava, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Hanesti, județul Botoșani.
            
Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat de 25 de ani, din județul Botoșani, pasager în autoutilitară.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
166

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
414

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
267

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...