Botoşănean prins cu sute de parfumuri contrafăcute!

Botoşănean prins cu sute de parfumuri contrafăcute!
Ghinion pentru un tânăr din Botoşani care făcea afaceri cu parfumuri!  Acesta a încercat să introducă în ţară sute de parfumuri contrafăcute, dar a fost prins de de poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu — S.T.P.F. Giurgiu.

În data de 01.12.2015, în jurul orei 10.00, polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat formalitățile de frontieră, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar marca Mercedes care efectua curse pe ruta Istanbul-România.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în cala autocarului, în mai multe pungi din plastic, 719 flacoane de parfum nedeclarate, inscripționate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bunurile aparțin unuia dintre pasagerii autocarului, cetățeanul român Iulian V., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza județului Botoșani. Acesta a declarat că a cumpărat bunurile dintr-un bazar din Istanbul, urmând să le comercializeze în municipiul București. Cetățeanul nu deținea documente de proveniență sau certificat de calitate pentru bunurile descoperite cu ocazia controlului de frontieră.

Bunurile în valoare de 28.760 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea expertizării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a dat de bucluc după ce i-a mințit pe polițiști!

astăzi, 19:24
171

Echipajele de poliție din Marginea și Gălănești, județul Suceava, au identificat și oprit regulamentar pentru control autoutilitara care se deplasa pe DN17A de pe raza comunei Marginea.Cond...

Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

astăzi, 17:45
315

O intervenție de urgență a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Suceava s-a desfășurat, duminică în municipiul Suceava.Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava...

A plecat la cele veșnice o artistă din Botoșani. ”Ai creat frumusețe toată viața!”

astăzi, 16:16
2234

S-a stins din viață Veronica Mocanu. În urmă cu doar cinci zile își aniversaze ziua de naștere, la împlinirea celor 78 de ani. Tristul anunț a fost făcut de fiul artistei, car...