Botoşănean prins cu maşina burduşită cu ţigări!

Peste 500 de pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite în maşina unui botoşănean, la un control efectuat marţi seara de poliţiştii suceveni!

Marţi seara, la ora 19.50, un echipaj din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti, judeţul Suceava, a oprit în trafic pe DN 2, pe raza localităţii Dărmăneşti, autoturismul condus de un bărbat de 39 ani, din județul Botoşani.

În urma controlului interiorului autoturismului, polițiștii au identificat 520 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență.

Țigările în valoare de circa 5.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluţionat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spitalul Municipal Dorohoi angajează medic specialist!

astăzi, 14:21

Spitalul Municipal Dorohoi organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist, perioadă nedeterminată, specialitatea Gastroenterologie. Depunerea dosarelor de participare l...

Culesul de flori te poate lăsa fără bani în portofel!

astăzi, 14:08

În ziua de sâmbătă, ora 18:30, o persoană de sex feminin, care se deplasa pe strada 1 Decembrie din Botoșani, a fost observată prin intermediul camerelor de supraveghere cum smulgea d...

Decizie a Tribunalului Botoșani în cazul doctoriței acuzată că a luat șpagă de la aproape 300 de bolnavi de cancer: De ce a fost pusă în libertate!

astăzi, 13:32

Dacă decizia va rămâne definitivă, doctorița va fi eliberată și va reveni în penitenciar după ce copilul ei va împlini vârsta de un an. Găsită vinovată pentru 280 ...