Botoşănean MORT într-un cumplit accident rutier! Alte cinci persoane au fost rănite! FOTO
ACCIDENT!

Botoşănean MORT într-un cumplit accident rutier! Alte cinci persoane au fost rănite! FOTO

   Bistriteanul.ro

Un cumplit accident rutier a avut loc, duminică seară, răspunzător de producerea lui fiind, din primele informaţii, un şofer botoşănean, care și-a pierdut viața.

Potrivit Bistriţeanul.ro, în incident au fost implicate mai multe maşini, evenimentul rutier având loc la Șieu Măgheruș, în județul Bistrița Năsăud.


Vinovat de producerea accidentului pare a fi șoferul mașinii de Botoșani, care conducea un VW Passat, și a forțat o depășire mergând pe direcția Bistrița-Beclean. Inițial a lovit mașina pe care a încercat să o depășească, un Ford Focus înmatriculat în Maramureș, a intrat iar pe contrasens unde a lovit mașina înmatriculată în Mureș. Un șofer care conducea un Audi înmatriculat în Bistrița-Năsăud a fost implicat și el în accident după ce nu a reușit să mai oprească în timp util, scrie Bistriţeanul.ro.

Șoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 40 de ani din Botoșani, a murit cu toate eforturile medicilor SMURD de a-l resuscita. Soția sa era conștientă și a ajuns pentru prim ajutor într-o ambulanță. În accident au fost implicate în total opt persoane, fiind câte două în fiecare mașină. Cinci persoane au fost transportate în total spre spitalul din Bistrița pentru investigații suplimentare și tratament medical.

În mașina înmatricultă în județul Mureș, ajunsă din impact într-un copac de pe marginea drumului, era un cuplu, soț și soție din Satu Mare, care mergeau spre Brașov. Dacă șoferul nu a pățit nimic, soția sa a rămas încarcerată, iar pompierii de la descarcerare au reușit doar de câteva minute să o scoată, după zeci de minute în care au intervenit pentru eliberarea ei.

Femeia este în stare gravă și va ajunge pentru investigații și ajutor medical la spitalul din Bistrița. Circulația este blocată în continuare dinspre Gomar Lux spre Beclean. La Viișoara și în intersecția din dreptul Gomar Lux, echipajele de poliție îi sfătuiesc pe cei care vreau să meargă spre Beclean să aleagă varianta ocolitoare pe la Blăjeni.





(Foto: Bistriteanul.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
93

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
121

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
184

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...