Botoşănean decăzut din drepturile părinteşti, la cererea soţiei! Vezi ce a făcut!

Botoşănean decăzut din drepturile părinteşti, la cererea soţiei! Vezi ce a făcut!
Magistraţii Judecătoriei Botoşani au admis cererea unei botoşănence, care a solicitat ca soţul său să fie decăzut din drepturile părinteşti.

În anul 2014, femeia s-a adresat cu o cerere Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, care a deschis acţiune în instanţă pentru decăderea din drepturi a bărbatului.

În anul 2008, pe când copilul celor doi avea doar 4 ani, bărbatul a plecat de acasă, în Germania, şi de atunci nu a mai dat niciun semn.

Ajuns la şcoală, întrucât copilul este bun la învăţătură şi ar putea participa la concursuri internaţionale, mama a cerut ca soţul să fie decăzut din drepturile părinteşti, pentru a-şi putea scoate copilul din ţară, în lipsa unei astfel de decizii având nevoie de acordul soţului.

Pe timpul procesului, oamenii legii au încercat să dea de bărbat, fiind citat nu mai puţin de opt ori, inclusiv căutat prin Interpol, dar nimeni nu a dat de urma sa.

După ce autorităţile au făcut mai multe evaluări, în urma cărora s-a constatat că minorul este afectat emoţional de plecarea tatălui, şi după ce a făcut şi o anchetă psiho-socială, judecătorii au admis cererea soţiei, de decădere din drepturile părinteşti a bărbatului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
73

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
322

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
139

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...