Botoșănean amendat în Centrul Vechi. Ce au văzut polițiștii locali pe camerele de supraveghere!

Imediat a fost sesizată patrula de ordine și liniște publică din zona de responsabilitate a Centrului Istoric, care a aplicat sancțiune contravențională și a dispus igienizarea zonei.

În cursul zilei de joi, polițiștii locali au observat, în Centrul Istoric al municipiului Botoșani, un cetățean care ieșise la plimbare cu doi câini de talie mică, fără a avea asupra sa obiectele necesare pentru curățirea locului și evacuarea dejecțiilor fiziologice.

Polițiștii locali, care își desfășoară activitatea în Dispecerat, au observat pe una din camerele de supraveghere din zonă cum animalele de companie își fac nevoile fiziologice pe domeniul public fără ca stăpânul acestora să curețe în urma lor.

Imediat a fost sesizată patrula de ordine și liniște publică din zona de responsabilitate a Centrului Istoric, care a aplicat sancțiune contravențională și a dispus igienizarea zonei.

”Atragem atenția proprietarilor de câini din municipiul Botoșani, importanța de a avea asupra lor mătură, lopățică şi mânuși de unică folosință, pentru a curăța locul unde patrupedul și-a făcut nevoile fiziologice în vederea păstrării unui oraș curat”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

astăzi, 20:20

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

astăzi, 19:40

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...