Bordelurile lui Prigoană au trecut doar de votul nevestei

Bordelurile lui Prigoană au trecut doar de votul nevestei

 SILVIU PRIGOANA  

Legalizarea prostituţiei nu are susţinători printre parlamentari. Doar Adriana Bahmuţeanu este optimistă: "De-abia aştept să fie dată legea".

Are un proiect de legalizare a prostituţiei şi spune că nu are nevoie de sprijin politic pentru el. Nici nu-l are. Silviu Prigoană a rămas doar cu un singur aliat, soţia sa, Adriana Bahmuţeanu: "De-abia aştept să fie dată legea. Eu i-am zis de mult lui Prigoană că trebuie să iniţieze astfel de lege".

PDL: n-am discutat

Iniţiativa lui Silviu Prigoană de a transforma prostituatele în persoane fizice autorizate, iar bordelurile în societăţi comerciale cu tarifele la vedere nu este susţinută nici măcar de PDL, partid în care şi-a oficializat ieri întoarcerea.

"Deocamdată, nu are sprijinul, fiindcă iniţiativa nu a fost prezentată în interiorul grupului. Fiecare deputat are acest drept constituţional (de a iniţia proiecte de lege - n.r.), dacă este sprijinit sau nu este altă problemă", a declarat Mircea Toader, liderul deputaţilor PDL.

Nici în celelalte grupuri nu a fost prea mare entuziasm. Dimpotrivă. "Sunt categoric împotriva legalizării prostituţiei. Femeia nu este o marfă. Cred că este nevoie de strategii de susţinere şi reintegrare a persoanelor vulnerabile, nu de o lege care să le scoată la piaţă. Dacă domnul Prigoană vrea s-o facă, n-o s-o facă cu votul meu", a susţinut şi deputatul PNL Cristina Pocora.

Silviu Prigoană nu pare însă afectat de poziţia colegilor săi. Nici măcar de cea a Bisericii, care se opune legalizării prostituţiei. "Nu-mi trebuie sprijin politic. Când va ajunge la vot, parlamentarii vor decide dacă îl votează sau nu. Eu mi-am făcut treaba", a reacţionat Prigoană.

(Sursa: evz.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
183

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
164

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
36

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...