Borcea si fratii Becali, transferati la spital

Cristi Borcea si fratii Victor si Ioan Becali au fost transferati in Penitenciarul-Spital Poarta Alba.

Potrivit Romania TV, cei trei au acuzat probleme medicale, asa ca au fost scosi din celula si internati in saloanele spitalului care functioneaza in cadrul inchisorii constantene.

Sursa citata precizeaza ca cei trei condamnati se afla sub supraveghere medicala permanenta, insa, pana in acest moment, nu se cunosc detalii despre afectiunile pe care acestia le reclama.

Despre Cristi Borcea se stie ca a fost supus unei operatii pe cord in urma cu doi ani, atunci cand i-a fost montat un bypass.

La randul sau, fostul impresar Victor Becali a suferit o criza renala cu putin timp inainte de anuntarea sentintelor din Dosarul Transferurilor.

Ioan Becali nu a avut probleme medicale serioase in ultimii ani, insa el este cel mai batran dintre condamnati, asa ca nu ar fi exclus ca regimul de detentie sa ii acutizat afectiuni mai vechi.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, pe 4 martie, la inchisoare cu executare pe cei opt oameni de fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, dupa cum urmeaza:

Ioan Becali - 6 ani si 4 luni
Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni
Victor Becali - 4 ani si 8 luni
George Copos - 3 ani si 8 luni
Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni
Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni
Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni
Gica Popescu - 3 ani, 1 luna si 10 zile

Cei opt condamnati, gasiti vinovati de evaziune fiscala, spalare de bani si inselaciune, au creat un prejudiciu total de peste 11,5 milioane de dolari prin transferurile a 12 jucatori.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transformer de Botoșani. Cum face Valeriu Iftime trecerea de la patron la șef de județ

astăzi, 13:34

Proaspăt intrat în politică, prosperul om de afaceri Valeriu Iftime crede că nu este în incompatibilitate și în conflict de interese dacă își continuă contractele pe car...

Preasfințitul Nichifor Botoșăneanul va oficia Sfânta Liturghie și va sfinți casa parohială la o parohie din Botoșani

astăzi, 13:21

În data de 19 octombrie 2024, în Parohia „Sfântul Nicolae” din comuna Bălușeni, județul Botoșani, va avea loc un eveniment deosebit pentru comunitate și anume sfinț...

Becali și-a făcut calculele: ”Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani!”

astăzi, 12:13

FCSB are două victorii şi două remize în ultimele patru etape ale campionatului, iar Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, a comentat despre rezultatele etapei. În etapa 11, C...