Borcea, investitie de 1.500.000 euro la Botosani!

Borcea, investitie de 1.500.000 euro la Botosani!

 Hotelul este situat la iesirea din Botosani, spre Suceava  

Cristi Borcea, preşedintele FC Dinamo, va inaugura la Botoşani un hotel modern, chiar de Ziua Orasului. Lansarea ar putea deveni un adevărat eveniment monden, dar şi o surpriză pentru fanii echipei Dinamo, omul de afaceri luând în calcul desfăşurarea unui meci demonstrativ al dinamoviştilor la Botoşani. 

Cristi Borcea îşi dezvoltă afacerile în turism. După ce a investit pe Litoralul românesc, în staţiunea Mamaia, unde deţine împreună cu un asociat Hotelul Bavaria Blu, oficialul "câinilor" şi-a îndreptat acum atenţia către zona Moldovei. Astfel, pe data de 23 aprilie, Cristian Borcea va inaugura în oraşul Botoşani Hotelul Premier, cu o capacitate de cazare de 40 de camere.

"E o investiţie de aproape 1.500.000 de euro. S-a muncit mai bine de trei ani la construcţia acestui stabiliment. Preţurile vor fi pentru buzunarele tuturor", a dezvăluit pentru reporterul Libertatea Mihaela Borcea, soţia dinamovistului.

"Sunt multe obiective turistice în zonă, iar cei care sunt interesaţi să le viziteze vor găsi la hotelul nostru un loc de cazare confortabil", a mai precizat Mihaela Borcea.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
591

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
73

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
82

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...