Boala lunga, dar banoasa pentru Angela Curelariu!

Boala lunga, dar banoasa pentru Angela Curelariu!

ANGELA CURELARIU, fost director al DGASPC Botosani

Fosta sefa a DGASPC Botosani beneficiaza de concediu medical de 180 zile, perioada in care se bucura si de o indemnizatie mai mult decat decenta, in cuantum de 2.252 de lei.

Fosta sefa a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului pare a suferi de o boala mult prea grea, din moment ce un medic de la Medicina Muncii a prelungit concediul medical al Angelei Curelariu, de la maximul de 90 de zile, pana la 180 zile.

"Noi ii uram sa se faca bine, sa vina mai repede la munca, pentru ca avem nevoie de ea. Dupa ce a implinit cele 90 de zile de concediu, Angela Curelariu a intrat intr-o comisie care a decis ca nu este cazul de pensionare si ca este buna de munca, dar mai are dreptul la inca 90 de zile de concediu medical. Noi nu putem decat sa ne rugam la Dumnezeu sa-i dea sanatate doamnei Curelariu si sa o trimita la munca. Cat este suspendat raportul de serviciu, am dat temporar atributiile de conducere Lacramioarei Radu", a declarat Liviu Radasanu, directorul DGASPC.

Ultimul certificat medical prezentat de Angela Curelariu la DGASPC are stampile a patru doctori diferiti, printre care si un medic din alt judet.

Angela Curelariu, desi nu a fost nici macar o zi la serviciu de cand a ocupat functia de sef la Serviciul de Monitorizare, primeste lunar suma de 2.252 lei, insemnand cuantumul indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
436

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
597

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
697

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...