Boala lunga: Angela Curelariu este iar in concediu medical, pentru doua luni de zile!

Boala lunga: Angela Curelariu este iar in concediu medical, pentru doua luni de zile!

 ANGELA CURELARIU, fost director al DGASPC Botosani  

Fosta sefa a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, actualmente sefa la Serviciul Monitorizare, are mai multe zile de concediu medical decat zile lucrate la acest departament cheie pentru institutie.

Potrivit directorului DGASPC, ultima perioada de concediu medical pentru Angela Curelariu este din ultima zi a lunii iulie pana la sfarsitul lunii septembrie, iar in cel mai scurt timp unul dintre cele patru certificate medicale va fi contestat de o echipa mixta, formata din reprezentanti ai Casei de Asigurari de Sanatate si Colegiul Medicilor. In aceasta comisie se verifica daca certificatele medicale sunt reale si daca s-au dat in mod corespunzator.

"Certificatele medicale ale doamnei Curelariu le-am dat in verificari si urmeaza sa le contestam la acea comisie mixta, pentru ca la unul dintre certificate am si motive. Doamna Curelariu e iarasi in concediu medical, din ultima zi a lunii iulie pana pe 30 septembrie. Nu are inca 60 de zile, dar mai asteptam pana la 90. Sa fim clar intelesi ca nu are legatura nici cu primarul de Romanesti, nici cu Florin Ţurcanu, nici cu nimeni", a declarat Liviu Radasanu, directorul DGASPC.

Seful Angelei Curelariu isi doreste ca aceasta sa vina la munca, in conditiile in care postul de la Monitorizare este foarte important pentru activitatea institutiei.

"Nu se poate sa fii si sef la Monitorizare si in concediu medical cu atata amar de boli cate are doamna Curelariu, si o cred ca este o femeie bolnava, fara sa fac misto. Dar sa-si rezolve aceasta problema de sanatate, ori vine la munca ori se pensioneaza pe caz de boala. Eu mi-as dori sa vina la munca si sa ia in serios postul de la Monitorizare pe care il are, ca e foarte important acest post", a spus Radasanu.

Precizam ca de pe 26 martie 2009, de cand Angela Curelariu nu mai este sefa Directiei, ocupand ulterior postul de sef la Monitorizare, a lucrat maximum doua saptamani in institutia pe care a condus-o.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
16

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
86

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
30

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...