BMW cu numere de Botoșani, distrus într-un accident la Brașov!

BMW cu numere de Botoșani, distrus într-un accident la Brașov!

   Buna Ziua Brasov

Un accident cu două victime s-a produs joi dimineaţă la intrarea în Braşov dinspre Cristian, pe DN 73. Şoferul unui autoturism înmatriculat în Braşov a frânat brusc din cauza şirului de maşini din faţa sa. Conducătorul auto al autoturismului din spate nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi a intrat în maşina celui dintâi.

Din primele cercetări ale poliţiştilor şi după urmele de frânare rămase pe şosea, se pare că şoferul care a intrat în spatele maşinii a avut şi o viteză mare pentru condiţiile de drum din acel moment.

În maşina care a frânat brusc se aflau două persoane, iar în celălalt autoturism, cu număr de Botoşani, erau patru pasageri, plus şoferul. Deşi niciunul dintre cei implicaţi în accident nu a fost rănit, două persoane de sex feminin au fost transportate la spital pentru siguranţă.

Este vorba despre o gravidă în vârstă de aproximativ 25 de ani şi de o femeie de 45 de ani, care în urma impactului s-a ales cu dureri de gât.

După producerea accidentului, traficul s-a desfăşurat pe o singură bandă de circulaţie, din ambele sensuri formându-se cozi serioase de maşini, timp de mai bine de o oră. Şoseaua dintre Cristian şi Braşov este cunoscută ca fiind o zonă în care au loc frecvent accidente, multe dintre ele cu urmări tragice.

Sursa: Buna Ziua Brasov

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AJPIS Botoșani: Zeci de mii de lei pentru alocații și indemnizații vor intra în conturi începând de mâine!

astăzi, 19:10

54.137 beneficiari ai alocațiilor de stat pentru copii și ai indemnizațiilor pentru creșterea copiilor vor încasa, în total, 35.104.396 de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei ca...

Spectacolul „Cei trei purceluși” se joacă două zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

„Cei trei purceluşi”, este un spectacol după o poveste îndrăgită de copii şi transpusă în scenă de regizorul Valentin Dobrescu, după o idee de Van Gool. Text şi regie ...

Închidere de sezon moto organizată de tinerii liberali, la Botoșani!

astăzi, 18:00

Astfel, la ora 12.00, aceștia sunt așteptați în parcarea Amfiteatrului Cornișa de unde vor pleca într-o plimbare pe Drumul Mănăstirilor. După-amiaza, pasionații mersului pe două r...