BLOGOSFERA - România de mâine

BLOGOSFERA - România de mâine
Din surse secrete NASA, naţia română a fost aleasă pentru a coloniza planeta Marte. Din toate naţiile studiate au fost aleşi românii pentru că într-un viitor habitat artificial pe Marte ar rezista cel mai bine. Probabil de aceea şi Europa ne-a vrut.

S-au luat în calcul următoarele: Românii rezistă fără apă cel mai mult. Nu au nevoie să facă duş cu săptămânile. Nu folosesc săpun, şampon ori pastă de dinţi.

Nu au nevoie de spaţiu verde. Dacă acesta există îl distrug. Habitatul va fi construit gen scară de bloc cu două bănci la intrare. Românii nu au depresii sau dacă au le rezolvă cu bautură. Pot să bea de la antigelul staţiei orbitale până la spirtul şi frecţia din sala de prim ajutor. Pentru divertisment le ajunge un joc numit tablle. Nu au nevoie de sală de gimnastică sau piscină.

În caz de suprapopulare subiectul feminin poate fi convins uşor să-şi arunce copiii la ghena de gunoi. Dacă decizia s-a considerat greşită copiii pot fi recuperaţi după trei zile. Culmea, trăiesc.

Românii pot fi manipulaţi şi conduşi foarte usor. Toate proviziile se vor elibera pe bază de cartelă. Toate legile habitatului vor fi făcute pentru a fi încălcate. Cheltuielile cu paza şi securitatea habitatului vor fi minime.

Românii sunt genetic turnători şi pârâcioşi. Când nu au ce să toarne încep să scrie jurnale: Jurnalul Naţional, Jurnalul de la Păltiniş, etc.

Se vor promova manageri nulităţile fără studii iar oamenii capabili vor fi marginalizaţi pentru că aceştia atunci pot crea cel mai bine.

Românii se hrănesc cu 80 la sută pâine, 5 la sută seminţe de floarea soarelui, iar restul surogate. Singurul animal însoţitor va fi câinele comunitar. Viaţa românilor este foarte simplă. Bârfa sau zvonurile sunt raţiunea lor de a trăi. În acest scop vor fi introduse în habitat aşa numitele panarame care vor trăi cu nulităţile manageri şi vor fi invidiate şi bârfite de nevestele grase şi oxigenate ale capabililor cu studii.

Habitatul va fi aprovizionat în cantităţi suplimentare cu prize, becuri, clanţe, capace de WC şi robineţi. Românii fură aceste obiecte. Încă nu se ştie de ce.

Sursa: www.valentin.zaraf.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Vasile Cristian Achiței: Vot final pe legea pentru aprobarea finanțării autostrăzii A7 (Foto)

astăzi, 18:56

„Astăzi, în calitate de senator, am votat pentru adoptarea Legii nr. 264/2024, prin care se aprobă contractul de finanțare a construcției autostrăzii A7 Ploiești-Siret printr-un cred...

Copiii unei grădinițe din Ștefănești au luat lecții de educație rutieră de la polițiști (Foto)

astăzi, 18:36
7

Polițiștii le-au prezentat copiilor regulile de circulație și importanța respectării acestora  pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite.Într-o modalitate...

Proiect de dotare cu laboratoare inteligente la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani

astăzi, 17:23
47

Proiectul care se va derula în perioada 25.01.2024-19.12.2024 are o valoare totală de 702.418,70 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadru...