BLOGOSFERA - Campanu: "Singurul intelectual de marca care mai legitimează pe actualul preşedinte al PNL este domnul Sorescu!"

BLOGOSFERA - Campanu: "Singurul intelectual de marca care mai legitimează pe actualul preşedinte al PNL este domnul Sorescu!"

Liviu Campanu, senator

Decizia BPC a PNL de a reprimi în partid pe toţi cei plecaţi – decizie cu aplicabilitate până în 6 decembrie – poate fi asimilată cu "Ziua porţilor deschise a PNL". Să înţelegem că după 6 decembrie la PNL va fi perioada "porţilor întredeschise" sau "a porţilor închise".
Această decizie ar fi trebuit să fie însoţită de explicaţii cu privire la ne respectarea statutului PNL din martie 2009 până în prezent şi, eventual, de scuze pentru disfuncţionalităţile create şi deficitul de imagine adus unor persoane.
Cât priveşte declaraţia "purtătorului de vorbe" a PNL Botoşani, cu privire la această decizie, n-am înţeles dacă se referă şi la cei excluşi din partid, şi dacă se intenţionează repunerea pe funcţiile alese a celor care le-au pierdut, ca urmare a excluderii din partid.
Dacă decizia BPC a PNL nu se referă şi la cei excluşi, eu sunt de-a dreptul emoţionat pentru că ar fi a doua decizie a BPC din acest an care se referă exclusiv la persoana mea. Însă, de fapt, această decizie este doar o încercare disperată de a împiedica procesul de disoluţie a partidului, disoluţie ce se va accentua, în urma asocierii PNL, cu oligarhia mafioto-comunistă a PSD.
Această capcana întinsă unor oameni care au arătat demnitate şi distanţare fată de calea greşită pe care a derapat PNL-ul nu va avea sorţi de izbândă.
Cu privire la situaţia de la Botoşani, din păcate, perspectiva apropierii de ciolan este mai atractivă decât demnitatea şi respectul de sine pentru unii oameni. Singurul intelectual de marca care mai legitimează pe actualul preşedinte al PNL este domnul Sorescu. Ce profesori, ce medici, ce alţi intelectuali recunoscuţi mai vedem în PNL Botoşani ?….
Din punctul meu de vedere motivele care au determinat plecarea mea din partid au rămas aceleaşi. Ori poate cumva, în ultima perioadă, preşedintele PNL Botoşani a suferit un transplant de creier şi noi nu ne-am dat seama ?… In acelaşi timp vreau să-mi exprim respectul şi consideraţia fată de foştii mei colegi liberali, fată de senatorii care în ultimele doua zile au încercat să mă convingă să revin în PNL.

www.campanuliviu.wordpress.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dăruind, vei dobândi! Apel mai puțin obișnuit în sprijinul deținuților din Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 10:39

Parohia ”Sf. Cuvioasa Parascheva", la solicitarea preotului de caritate Sergiu Brașoveanu, de la Capela Penitenciarului Botoșani, inițiază o colectă de articole vestimentare specifice ...

Cosmin Andrei: „Nu voi renunța la acțiunea de evacuare a chiriașilor scandalagii din Centrul Istoric sau din orice imobil al Primăriei”

astăzi, 10:20

„Nu voi renunța la acțiunea de evacuare a chiriașilor scandalagii din Centrul Istoric sau din orice imobil al Primăriei, oricât de mult vor încerca unii candidați pentru Parlame...

Moment emoționant la meciul Universitatea Craviova – FC Botoșani: 6 ani fără „Minunea Blondă”

astăzi, 09:49

Universitatea Craiova a dat numele „Minunii Blonde” unui sector de pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar anunțul a fost făcut în timpul meciului de duminică, cu FC Botoșa...