Blaga: Nu cred ca opozitia va merge pana la capat cu demisiile din Parlament

Blaga: Nu cred ca opozitia va merge pana la capat cu demisiile din Parlament
Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat astazi ca nu crede ca opozitia va duce pana la capat ideea demisiei din Parlament si a apreciat ca reprezentantii opozitiei stiu ca nu rezolva absolut nimic in acest fel.

"Eu nu cred ca o vor duce pana la capat, pentru ca sunt oameni realisti, care cunosc foarte bine procedurile si in cazul opozitiei si stiu ca nu rezolva absolut nimic", a spus Vasile Blaga, citat de Mediafax.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri seara, ca parlamentarii liberali doresc, dupa ce puterea a refuzat declansarea de anticipate, ca deputatii si senatorii USL sa demisioneze din functii, el precizand ca vor urma discutii cu partenerii din Uniune, inainte de hotararea finala. de altfel, deputatul botosanean Florin Turcanu a confirmat luni seara, pentru Stiri Botosani, ca si-a scris demisia si ca, in functie de decizia din partid, aceasta va fi depusa ulterior.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seara, pentru Mediafax, ca a fost informat de Crin Antonescu ca o parte a parlamentarilor PNL si-au scris demisiile, insa acestea nu au fost depuse la Parlament pentru ca nu exista o decizie in acest sens.

"Deocamdata acele demisii ale unor parlamentari PNL sunt depuse la Crin Antonescu, nu la Parlament. In cadrul USL nu exista o decizie cu privire la demisia in bloc a opozitiei, am stabilit ca vom mai discuta pe acest subiect, pentru a avea o decizie clara pana pe 1 februarie, cand incepe sesiunea legislativa", a declarat presedintele PSD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
294

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
377

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
827

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...