Blaga îi avertizează pe primarii care vor să treacă la Mișcarea Populară: "Demisia!"

Liderii PDL spun că nu-i vor exclude din partid pe primarii care vor susține în viitoarele campanii electorale candidații Mișcării Populare și așteaptă ca aceștia să-și dea singuri demisia.

"În ceea ce privește primarii și aici este o problemă de moralitate. Ei au fost aleși pe listele PDL, dacă se simt în stare să câștige sub alte culori, să își dea demisia și să o facă. Nu îi vom exclude din partid", a declarat Vasile Blaga, președintele PDL.

Potrivit legii care a intrat în vigoare cu mandatele actualilor primari, aceștia nu-și pot da demisia din partidul pe listele căruia au candidat pentru că-și pierd funcția.

Liderul PDL a mai spus și că în următoarea perioadă se vor face analize în partid, iar președinții unor filiale care nu au avut rezultate bune vor fi schimbați.

"Lucrurile le vom analiza pas cu pas. Nu vreau să dau prea mare importanță unei acțiuni care și-a propus să estompeze acțiunea adevăratului PDL", a mai adăugat liderul PDL, citat de yahoo news.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...