Blaga anunta concedieri la nivelul MAI!

Blaga anunta concedieri la nivelul MAI!

 VASILE BLAGA  Mediafax

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat luni ca vor mai fi operate concedieri la nivelul ministerului, pentru ca sunt oameni care nu si-au indeplinit obiectivele, insa a dat asigurari ca reducerile de personal nu vor afecta sectorul operativ.

"Vor fi si dati oameni afara si din pacate foarte multi se dau afara in fiecare zi. Sunt destui care se dau ei afara in fiecare zi, pentru ca desi i-am rugat sa fie foarte atenti vis a vis de obiectivele pe care le au, iata, multi dintre ei sigur se dau afara prin faptele pe care le fac. Dar (...) 99% sunt oameni extrem de seriosi", a spus ministrul Vasile Blaga, conform Newsin.

In opinia ministrului, vor fi "destui" care vor trebui sa isi gaseasca un alt loc de munca.

"Care vor ramane? Care vor ramane, sunt foarte seriosi si vor ramane. Dar destui din structurile sparte (...) sigur ca vor trebui sa gaseasca un alt loc de munca. Si profesorii isi gasesc un alt loc de munca si asa mai departe", este de parere Blaga, care a adaugat ca la nivelul ministerului se opereaza de mult timp reduceri, insa nu exista o norma de oameni care sa fie dati afara.

De asemenea, Blaga a spus ca oamenii care sunt in plus vor fi indreptati catre sectorul operativ.

"Ce se intampla cu oamenii care sunt in plus? Oamenii care sunt in plus vor merge in zonele operative. La restructurarea aparatului central al ministerului, numarul de functii s-a redus cu 60%, nu mai avem decat trei nivele ierarhice - directii generale, directii si servicii. Nu mai avem birouri. Locul politistilor este aici in strada, nu in birouri, nu imi fac griji de cei din birouri. Nu vor fi afectati sub nicio forma cei din misiunile operative", a afirmat ministrul.

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a participat, luni, la festivitatile organizate in Bucuresti cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania, scrie newsin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
1

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
29

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
23

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...