Birourile ARR luate cu asalt de botoșăneni

Birourile ARR luate cu asalt de botoșăneni

Și la finele săptămânii trecute, sediul Autorității Rutiere Române a fost luat cu asalt de botoșănenii, conducători auto, în vederea obținerii unor atestate de transport sau de manageri, instructori sau taximetriști. După cum a declarat directorul ARR Botoșani, Florin Plian, în această săptămână au fost programați pentru examinări nici mai mult nici mai puțin de 500 de persoane, examinarea fiind coordonată de doar doi inspectori veniți de la București.

Totul este programat pe computerul din centrala de la București. Atât numărul de programări cât și evaluarea este desemnată de calculator. Sunt 500 de solicitanți pentru atestate de transport marfă, pentru cisterne. Atestate pentru instructori auto, taximetriști cât și pentru manageri de transport. Sunt în 500 de programări și sperăm ca pe parcursul zilei de astăzi(sâmbătă- n.red.), să finalizăm. Eu la aceste examinări nu am niciun fel de autoritate, am venit doar să le dau o mână de ajutor colegilor, a precizat Florin Plian.

Botoșănenii prezenți la sediul ARR, s-au arătat extrem de nemulțumiți de organizarea proastă a examinării și de numărul mic de examinatori, procesul de evaluare fiind parcurs cu mare greutate.

 

Spune-ne opinia ta