Biletul de mulţumire al unui hoţ: Ţi-am furat porcii pentru că dumneata eşti bogat

Biletul de mulţumire al unui hoţ: Ţi-am furat porcii pentru că dumneata eşti bogat
A dat iama într-o fermă, iar după ce a furat 34 de animale, pe care le-a scos pe geam, hoţul i-a lăsat proprietarului un bilet de mulţumire.

"Ţi-am furat porcii pentru că dumneata eşti bogat. Vrem să fim şi noi bogaţi. O să dăm şi la săraci. Mulţumim!", acesta este mesajul lăsat de misteriosul hoţ care a furat din ferma de la Ciocârlia, judeţul Constanţa. Haiducul a ucis 34 de porci, deşi doi paznici erau la doar câţiva metri.



"Dormeam când s-a întâmplat furtul? Nu s-a auzit nimic", a spus unul dintre paznici. Celălalt paznic n-a văzut nici el nimic. Culmea este că, după incident, s-a transformat într-un veritabil Sherlock Holmes. "Au scos porcii pe geam. Eu zic că a fost o bandă organizată, infractori de animale", a spus al doilea paznic, conform Realitatea.net.

Proprietarul fermei spune că erau şi porci de 140 de kilograme şi că la furt au participat peste zece persoane, oamenii i-au scos pe geam şi i-au transportat la maşini.

Pagubele se ridică la aproape 40.000 de lei. Poliţiştii vor să ia urma hoţilor şi a porcilor furaţi. Deocamdată, ei verifică abatoarele din judeţul Constanţa.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
46

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...

(A) Anunț de interes public pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu

astăzi, 15:40
46

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință tuturor locuitorilor comunei că, potrivit art. 2, alin (2) lit. d) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, primăria are obligația ca ...

(P) Vrei să găteşti mâncare gustoasă? Iată 7 trucuri pe care trebuie să le încerci

astăzi, 15:30
42

Mâncarea gustoasă şi aromată nu se găseşte doar la restaurante sau la fast-food, ci poate deveni parte din alimentaţia ta zilnică. Poţi să găteşti gustos acasă, indiferent de câ...