Bilant la IJJ: In 2011, institutia a ramas fara 27 de angajati!

Potrivit datelor prezentate in bilantul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani, institutia a ramas in anul 2011 fara 27 de salariati, in principal ca urmare a reorganizarilor operate in sistem.

Cei mai multi, dintre cei care au parasit Inspectoratul, au fost subofiteri, 22 la numar, fiind si 2 ofiteri si 3 salariati din categoria personalului contractual.

Pierderile de personal au rezultat ca urmare a trecerii în rezervă sau în retragere, astfel: 6 subofiţeri ca urmare a demisiei, 5 subofiţeri ca urmare a reorganizării, iar 1 subofiţer ca urmare a mutării. Totodata, 1 ofiţer si 10 subofiţeri au fost clasaţi medical ca urmare a Deciziei Medicale. Unui număr de 3 angajati, personal contractual, le-a încetat contractul individual de muncă cu unitatea, iar 1 ofiţer a decedat.

În acest moment, Inspectoratul mai are la dispoziţie în vederea încadrării, un număr de 3 subofiţeri şi un personal contractual în preaviz.

Potrivit bilantului, activitatea de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ a cunoscut un progres calitativ faţă de anul precedent. Comparativ cu anul 2010, când au fost recrutaţi 330 de candidaţi, dintre care 166 de candidaţi selecţionaţi pentru concursul de admitere şi 19 candidaţi declaraţi Admis, în anul 2011 se constată o scădere a numărului de candidaţi recrutaţi şi selecţionaţi pentru instituţiile de învăţământ, dar o creştere a numărului de candidaţi declaraţi Admis, astfel: 101 candidaţi recrutaţi, 62 candidaţi selecţionaţi pentru concursul de admitere şi 22 candidaţi declaraţi Admis (3 la Academia de Poliţie şi 19 la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni).
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Până pe 31 octombrie se fac înscrieri pentru Festivalul-Concurs de creație și interpretare a Piesei de Teatru într-un Act ”Mihail Sorbul”!

astăzi, 13:43

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, reamintește persoanelor interesate, că se pot face înscrieri pentru Festivalul-Concurs de Creație și Int...

Bicicliștii botoșăneni luați în vizor de polițiști, au fost sau nu ,,cuminți” în trafic!

astăzi, 12:37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare ab...

La mulți ani! Ierarhul plecat din Știubienii Botoșanilor împlinește astăzi 64 de ani!

astăzi, 12:11

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, împlinește astăzi, 28 octombrie, vârsta de 64 de ani.  Născut pe 28 octombrie 1960, în Ştiubieni...