Biciclist SPULBERAT de o mașină, condusă de o șoferiță! FOTO
ACCIDENT!

Accident grav de circulație produs joi, în jurul orei 08:40, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în apropierea Școlii Gimnaziale A.I. Cuza Dorohoi.

Din primele cercetări se pare că un autoturism condus de Loredana-Mihaela Ș., în vârstă de 27 de ani, din Dorohoi, circula pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, pe sensul de urcare, iar în apropierea Școlii Gimnaziale A.I. Cuza l-a acroșat pe Mihai P., în vârstă de 59 de ani, care se deplasa pe bicicletă.

Potrivit martorilor, biciclistul se deplasa pe banda 1 de circulație iar în apropierea Școlii Gimnaziale A.I. Cuza a depășit un autoturism Volkswagen Golf ce staționa, moment în care șoferița care se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Bora nu a putut evita impactul și l-a izbit în plin. În urma impactului Mihai P.

A fost aruncat în aer și s-a lovit puternic la cap. Ambele mașini au fost avariate atât autoturismul Volkswagen Bora care l-a luat în plin pe biciclist cât și autoturismul Volkswagen Golf care staționa.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi care continuă cercetările și o ambulanță care i-a acordat primele îngrijiri mecdicale biciclistului și l-a transportat de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi. Aici, victima a fost stabilizată și potrivit cadrelor medicale a suferit un traumatism cranio-cerebral puternic, fapt pentru care medicii l-au trimis la Botoșani pentru efectuarea unu Computer Tomograf și pentru îngrijiri de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Sursa: DorohoiNews








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Sănătății a început distribuirea iodurii de potasiu în farmacii!

Sunday, 13 October 2024

Sâmbătă, 11.09.2024, „în stocul Direcţiilor de sănătate publică şi a farmaciilor comunitare înscrise în program se mai aflau 27.936.239 comprimate iodură de potas...

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

Sunday, 13 October 2024

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 și 16 octombrie compania pune la dispoziția călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

Sunday, 13 October 2024

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...