Biciclist pe sapte carari!

Biciclist pe sapte carari!
O plimbare in noapte cu bicicleta, dupa un chef de pomina, s-a terminat la spital!

Politistii solicitati de medicii de la Spitalul Judetean Mavromati au stabilit ca botosaneanul avea, la patru ore de la producerea incidentului, o concentratie de 1,09 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In cursul noptii trecute, in jurul orei 03.10, Spitalul Judetean Botosani a sesizat internarea lui C. Petru, de 44 de ani, din municipiul Botosani, victima a unui accident rutier.

"Primele cercetari efectuate de catre politistii botosaneni au stabilit ca in jurul orei 00.30, in timp ce victima se deplasa pe bicicleta pe strada Imparat Traian din localitatea de domiciliu, aflandu-se sub influenta alcoolului, a pierdut controlul vehiculului", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

In aceste imprejurari, bicicleta a acrosat bordura de pe partea dreapta a carosabilului, victima dezechilibrandu-se si cazand pe carosabil. Victima a suferit multiple traumatisme fiind transportata la spital unde, in urma investigatiilor de specialitate, s-a stabilit ca nu a suferit leziuni osoase.

In urma testarii cu aparatul etilotest, biciclistului i s-a stabilit la ora 04.13 o concentratie de 1,09 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate probele biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile efectuate in cauza au stabilit ca biciclistul s-a autoaccidentat ca urmare a conducerii bicicletei sub influenta alcoolului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
253

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
313

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
705

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...