Beţivul curajos: I-a agresat pe politisti, dupa o urmarire in toiul noptii!

Beţivul curajos: I-a agresat pe politisti, dupa o urmarire in toiul noptii!
Noapte agitată pentru un şofer, terminată cu dosar penal! Botoşăneanul, ameţit de alcool, a fost violent cu poliţiştii şi a refuzat să fie testat alcoolscopic, după ce mai întâi a ignorat semnalele oamenilor legii, aceştia fiind nevoiţi să îl urmărească mai bine de 1 kilometru.

În noaptea de 4 spre 5 martie 2012, în jurul orei 01.30, a fost depistat în trafic, pe raza localităţii Brehuiești, comuna Vlădeni, un  autoturism al cărui conducător auto a refuzat să oprească la semnalul efectuat de către un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Corni.

Întrucât conducătorul autoturismului nu a respectat obligația de oprire şi a mărit viteza de deplasare, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 1 km, pe raza localităţii Brehuiești, până în momentul în care conducătorul auto a pătruns în curtea unei locuințe, pe o poartă de acces ce se afla deschisă.

După oprirea autoturismului, de la volanul acestuia s-a dat jos un bărbat, care, îndreptându-se către poliţişti, a adoptat un comportament violent, atât fizic cât și verbal la adresa acestora.

Bărbatul a refuzat să-şi decline identitatea. De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, procedură pe care a refuzat-o, împrejurări în care a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

După stabilirea identităţii bărbatului, în persoana lui C. Vasilică Iulian, de 34 ani, din satul Brehuiești, comuna Vlădeni, judetul Botoșani, acesta a acceptat şi testarea cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de  0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

C. Vasilică Iulian este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică peste limita legală și sfidarea organelor judiciare, urmând a fi propusă soluție procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
206

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
267

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
182

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...