Betiv periculos, retinut de Politie dupa ce a accidentat o femeie si a parasit locul faptei!

Betiv periculos, retinut de Politie dupa ce a accidentat o femeie si a parasit locul faptei!
A lovit cu maşina o femeie, după care, fără sa anunţe Poliţia, s-a dus acasă şi s-a pus pe băut! S-a trezit însă când oamenii legii i-au dat de urmă şi l-au dus în Arestul Poliţiei, cu propunere de arestare preventivă pe care magistraţii o vor lua astăzi în discuţie. 

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 19.45. În timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1307 pe un drum sătesc din localitatea Nicolae Bălcescu, oraşul Flămânzi, C. Gheorghe, de 36 de ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a acroşat cu partea dreapta spate a autovehiculului pe H. Elena, de 63 ani (din aceeaşi localitate), care se deplasa regulamentar pe drumul sătesc, în calitate de pieton, accidentând-o uşor.

După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat la scurt timp de către poliţişti, la domiciliul său.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a femeii în vârstă de 63 ani, care a fost transportată la Spitalul Judetean Botoşani, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, rămânând internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a stabilit de asemenea faptul că după producerea accidentului şi până la momentul recoltării probelor biologice, conducătorul auto a consumat băuturi alcoolice.

Victima a fost de asemenea testatată, rezultând o concentraţie de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări faţă de C. Gheorghe sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor devătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, fără încuviinţarea organelor de poliţie, consumul de alcool după producerea unui accident de circulaţie care a avut ca rezultat vătămarea corporală a unei persoane, până la recoltarea probelor biologice, cauza urmând a fi soluţionată procedural, informeaza comunicatul IPJ Botosani.

De asemenea, faţă de C. Gheorghe a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
322

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
461

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
913

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...