Betiv pericol public!

Betiv pericol public!
Nu are leac! Desi are deja un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului avand o alcoolemie de 1,75 gr.%, nu s-a lasat de bautura! Ieri, botosaneanul a fost prins iar baut la volan, dupa ce mai intai a avariat o masina parcata regulamentar.

In cursul zilei de ieri, in jurul orei 14:45, printr-un apel de urgenta, C. Adrian, din satul Lozna, judetul Botosani, a solicitat interventia politistilor intrucat autoturismul proprietate, marca Opel Vectra, i-a fost avariat de catre conducatorul unui autoturism marca dacia, inmatriculat in judetul Suceava.

"Primele cercetari efectuate de catre politistii din comuna Lozna deplasati de urgenta la fata locului au stabilit ca, in timp ce A. Nelu, de 35 de ani, din satul Strateni, comuna Lozna, judetul Botosani, conducea DC 76 B autoturismul proprietate, marca Dacia, inmatriculat in judetul Suceava, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de carosabil umed si pietruit, imprejurare in care a pierdut controlul vehiculului care a intrat in coliziune cu autoturismul reclamantului, care era oprit regulamentar", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Cu ocazia testarii cu aparatul etilotest, conducatorului auto A. Nelu i s-a stabilit o concentratie de 0.91 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Acelasi conducator auto este in prezent cercetat intr-un alt dosar penal, intrucat pe 9 august a fost depistat pe raza localitatii de domiciliu conducand autoturismul proprietate pe drumurile publice avand o alcoolemie de 1,75 gr.%.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
198

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
193

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
281

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...