Beti la volan, la adapostul intunericului!

Alcoolemii de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat depistate la doi şoferi botoşăneni! Din fericire, aceştia au fost opriţi in trafic înainte de producerea vreunei nenorociri.

În noaptea de 30 spre 31 octombrie, în jurul orei 23:25, în timpul serviciului de patrulare pe D.J. 207, în localitatea Băiceni, poliţiştii din comuna Curteşti au identificat în trafic un autoturism marca Dacia, condus de C. Ioan, de 41 de ani, din municipiul Botoşani, aflat sub influenţa alcoolului.

În urma testării alcoolscopice, i s-a stabilit o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeaşi noapte, în jurul orei 00:25, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani a identificat în trafic, pe strada Uzinei, un alt autoturism marca Dacia, condus de I. Catalin, de 32 de ani, din comuna Ungureni, judeţul Botoşani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării alcoolscopice i s-a stabilit o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost conduşi la spital unde li s-au recoltat probele biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de aceştia au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...