A accidentat grav un om, l-a dus la spital, apoi s-a prezentat singur la Politie!

In doar 15 minute de la comiterea unui grav accident, un botosanean si-a transportat victima la spital, apoi s-a prezentat la Politie, unde a povestit cele petrecute. Oamenii legii au stabilit ca soferul cu pricina poarta vina exclusiva pentru producerea accidentului.

Vineri, 30.10.2009, în jurul orei 08.00, conducătorul auto M. S., de 47 de ani, din comuna Avrămeni, judeţul Botoşani, s-a prezentat la Poliţia Oraşului Săveni, unde a sesizat faptul că, in urma cu numai 15 minute, fusese implicat intr-un accident rutier pe raza comunei Avrămeni, soldat cu o victimă pe care personal a transportat-o la Spitalul orăşenesc Săveni.

"Primele cercetări efectuate de către poliţiştii deplasaţi de urgenţă la faţa locului au stabilit că, în timp ce M. S., de 47 de ani, din satul Dimitrie Cantemir, comuna Avrămeni, judeţul Botoşani, conducea un autoturism marca Opel, pe D.J. 294 A, pe raza comunei Avrămeni, într-o curbă la stânga, a pătruns neregulamentar pe sensul opus, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autorurism condus regulamentar din sensul opus de către M. M., de 41 de ani, din oraşul Săveni, judeţul Botoşani", a preciat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

În urma accidentului, conducătorul auto M.M. a suferit leziuni grave, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Săveni de către celălalt conducător auto implicat în accident.

"Din primele cercetări efectuate s-a constatat că accidentul s-a produs din culpa exclusivă a conducătorului auto M. S., faţă de care au fost întocmite acte premergătoare începerii umrăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural în funcţie de poziţia procesuală a victimei şi de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce i-au fost produse", a completat comisar Manuela Ieremie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...