Berea, mai mult decat placere?

Berea, mai mult decat placere?
Despre bere ati spune ca toata lumea stie cate ceva, mai mult sau mai putin verificat ori adevarat, de se bea in cantitati incredibile.

Cercetatorii insa s-au aplecat cu toata atentia asupra halbei cu bere si pe langa gustul racoritor si placut intr-o zi cani­culara, au gasit suficiente motive pentru a o recomanda tuturor, dar in cantitati moderate, exceptie facand copiii si suferinzii de boli incompatibile cu alcoolul indiferent cat de mica ar fi concentratia acestuia.

Berea contine nutrienti importanti: vitamine, minerale si antioxidanti si in consecinta reduce riscul de diabet, osteopo­roza, boli cardiovasculare, litiaza biliara si urinara.

In plus, berea incetineste procesul de imbatranire. Veti spune ca descrierea berii seamana cu cea a unui elixir.

Ei bine, aceasta bautura chiar are asemenea valente si, in plus, nici nu ingrasa daca nu este asociata cu diverse "rontaieli": 500 ml de bere blonda contin 200 de calorii, ceea ce reprezinta cam 10% din totalul unei diete normocalorice pentru un tanar de 1,80 m si 80 kg, iar incarcarea glicemica este redusa.

Sursa: Ziua

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
1

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
45

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
26

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...