Beneficiarii a sapte centre ale DGASPC vor primi mancare de la bucataria din subsolul institutiei!

Beneficiarii a sapte centre ale DGASPC vor primi mancare de la bucataria din subsolul institutiei!
Conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani va renunta incepand cu 15 februarie la serviciile firmei de catering pentru hrana beneficiarior din sase centre din municipiul Botosani si Centrul de la Manastirea Doamnei, reamenajand bucataria de la subsolul Directiei, unde va fi preparata mancare pentru cele sapte centre.

Decizia a fost luata pentru a face economii, directorul DGASPC, Liviu Radasanu precizand ca pe 15 februarie urma sa se prelungeasca contractul cu firma de catering, dar din motive financiare se renunta apelandu-se tot la bucatarii Directiei.

“De pe 15 februarie vom externaliza serviciul de masa, vom pregati mancarea pentru cele sase centre din municipiu, si Centrul de la Manastirea Doamnei, intr-o bucatarie de la subsolul Directiei. Am stabilit cu specialistii din Directie ca o repornire a bucatariei din subsolul sediului DGASPC, care era utilata complet si cu ce mai aducem de prin centre ar putea aduce o diminuare a cheltuielilor chiar pana la 10% a costurilor. Cei noua bucatari care vor lucra 24 din 24 ore in aceasta bucatarie sunt oameni tot din sistem. Ne-a costat mai nimic reamenajarea bucatariei, pana in 3.000 lei, cumparandu-se niste var, vopsea, gresie", a spus Liviu Radasanu, directorul DGASPC.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
55

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
82

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
32

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...