Becali ramane in inchisoare: instanta nu il lasa sa se opereze la Viena

Judecatorii de la Tribunalul Constanta au decis, joi, ca Gigi Becali sa ramana in inchisoare, dupa ce latifundiarul a cerut sa fie eliberat pentru a se opera la coloana intr-o clinica din Viena.

Decizia nu este definitiva, aceasta putand fi atacata cu recurs, transmite Antena 3. Magistratii nu au facut, insa, niciun fel de referire la boala lui Becali.

O expertiza ceruta de instanta si realizata de Serviciul de Medicina Legala (SML) Constanta a stabilit, recent, ca Gigi Becali trebuie sa fie supus unei interventii chirurgicale. In caz contrar, viata ii este pusa in pericol.

Avocatul omului de afaceri, Daniel Ionascu, a afirmat ca Becali intentiona sa se opereze la o clinica din Viena, aceeasi unde s-a operat si presedintele Traian Basescu de hernie de disc.

"Experiza arata ca, indubitabil, George Becali trebuie sa se opereze. Nu cred ca instanta va dispune in alt sens decat acela al admiterii cererii noastre. Conform expertizei, se impune operatia, intrucat el sufera de hernie de disc cervicala", declara miercuri avocatul lui Becali.

Gigi Becali a formulat cererea de eliberare pe 30 decembrie 2013, acuzand o afectiune mai veche la coloana, pe care nu a mai tratat-o in perioada incarcerarii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Cinstim astăzi Sf. Cuv. Hariton Mărturisitorul; Sf. Proroc Baruh; Sf. Cuv. Neofit Zăvorâtul din Cipru

astăzi, 08:00

A fost prins în timpul împăratului Aurelian (270-275), supus supliciilor şi întemniţat. Pentru că a avut curajul să-i înfrunte pe păgâni şi pentru că a mărturisi...

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...