Beat si fara permis, la volanul unui Mercedes Benz!

Beat si fara permis, la volanul unui Mercedes Benz!

   Arhiva

Bărbatul a refuzat să se supuna testării cu aparatul etilotest, de acelaşi refuz având parte poliţiştii şi la spital, unde "şoferul" s-a opus recoltării probelor biologice!

Totul s-a petrecut aseară, în jurul orei 19.30. Poliţiştii din oraşul Flămânzi au depistat în trafic pe DC 46, în localitatea Cordun, un autoturism marca Mercedes Benz, a cărui deplasare urma un traseu sinuos, finalizat cu părăsirea părţii carosabile şi impactarea autoturismului cu scuarul unei intersecţii.

"Poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 39 ani, C. Petru Sorin, din comuna 23 August, judeţul Constanţa, care a afirmat că nu are asupra sa documentele de identitate, dar că este posesor de permis de conducere categoriile B, C, D eliberat de autorităţile spaniole. Verificările efectuate au stabilit însă faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nici o categorie", a menţionat inspector pr. Daniela Darea, din cadrul IPJ Botoşani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să se supună testarii cu aparatul etilotest, lucru pe care l-a refuzat.

Ulterior, cu acceptul său, a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei; ajuns la unitatea medicală, a refuzat însă şi recoltarea probelor de sânge, fără a invoca pentru aceasta un motiv anume.

Faţă de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, şi refuzul de a se supune recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
6

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
42

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
62

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...