Beat la volan, s-a rasturnat cu masina, dupa care a plecat acasa si s-a culcat!

Beat la volan, s-a rasturnat cu masina, dupa care a plecat acasa si s-a culcat!
S-a rasturnat cu masina, a modificat locul producerii accidentului rutier, dupa care a plecat acasa. Dimineata, pentru ca se simtea rau, s-a prezentat la spital.

Acum, soferul este cercetat pentru ca nu a declarat accidentul, dar si pentru ca a modificat locul acestuia. Mai mult, politistii au constatat si ca soferul se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Joi dimineata, medicii Serviciului de Ambulanta al Spitalului orasului Darabani au sesizat Politia cu privire la faptul ca la aceasta unitate medicala s-a prezentat B. Cristian Marius, de 29 de ani, din orasul Darabani, care a semnalat ca in dimineata aceleiasi zile, in jurul orei 06.00, a fost victima unui accident rutier, produs pe raza comunei Concesti.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca in noaptea de 20 spre 21mai, in jurul orei 01.00, B. Cristian Marius a condus un autoturism proprietatea lui B. Vasile, din satul Bajura, orasul Darabani, pe D.C. 85, din directia Concesti spre Darabani.

Pe raza satului Concesti, soferul a pierdut controlul volanului, acrosand un cap de pod, imprejurare in care autoturismul s-a rasturnat.

"Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului auto, aflat singur in autoturism. Dupa accident, conducatorul auto, cu ajutorul altor persoane, a schimbat pozitia autoturismului, in sensul ca l-a deplasat pe o strada laterala, situata in imediata apropiere, unde l-a abandonat. Apoi, fara a sesiza organele de politie despre producerea accidentului, s-a deplasat la domiciliul sau din orasul Darabani, prezentandu-se doar la unitatea medicala in dimineata zilei de 21 mai, ora 08.30. In urma examinarii medicale i-a fost stabilit diagnosticul traumatism hemitorace drept prin cadere", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

B. Marius a fost testat cu aparatul etilotest, determinandu-se o alcoolemie de 0,13 mg./l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care s-a procedat si la recoltarea probelor biologice de sange.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
129

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
212

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
453

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...