Beat la volan, dar cu un intreg arsenal de "autoaparare" la bord!

Beat la volan, dar cu un intreg arsenal de "autoaparare" la bord!
Pistol cu bile din cauciuc, cuţit special confecţionat, dar şi un aparat electroşoc! Acesta este arsenalul pe care poliţiştii l-au găsit în maşina unui şofer din Botoşani! Mai mult, oamenii legii au stabilit că tânărul de 28 de ani băuse înainte de a se urca la volan.

În noaptea de 1 spre 2 iunie, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada Sucevei din municipiul Botoşani, autoturismul marca Volkswagen Bora condus de Alin D., de 28 de ani, din oraşul Ştefaneşti, judeţul Botoşani.

În urma testarii cu aparatul etilotest a conducatorului auto, a rezultat o concentratie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, efectuând controlul autovehiculului, poliţiştii au găsit într-o borsetă aflata în habitaclu un pistol cu bile din cauciuc, calibrul 9 mm, pentru care Alin D. nu a putut prezenta nici un document de provenienţă şi deţinere.

În autoturism au mai fost gasite un cuţit special confecţionat, cu lama de 30 cm, şi un aparat electroşoc, obiecte despre care conducătorul auto a declarat ca le deţine pentru autoapărare. 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase continuă cercetările faţă de Alin D. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând a se dispune soluţie procedurală. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
176

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
365

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
100

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...