BD in actiune: 10.500 de pachete de tigari de contrabanda carate cu.. caruta!

BD in actiune: 10.500 de pachete de tigari de contrabanda carate cu.. caruta!
Poliţiştii de frontieră botoşăneni şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Botoşani au depistat şi reţinut un cetăţean, B.D., de 30 de ani, care transporta cu un atelaj hipo aproximativ 10.500 pachete de ţigări, provenite din activităţi de contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 88.200 lei, a fost reţinută în vederea confiscării, iar persoana implicată va fi cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 06.00, acţionând în baza datelor şi informaţiilor obţinute, echipajul mixt format din poliţişti de frontieră şi poliţişti a acţionat pentru interceptarea unui transport de ţigări de contrabandă. Ţigările erau transportate cu un atelaj hipo, fiind ambalate în şase colete voluminoase.

În atelaj au fost descoperite cele şase colete, care conţineau în total 210.000 ţigarete marca Viceroy, de provenienţă R. Ucraina. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 88.200 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

În prezent se efectuează cercetări asupra lui B.D., de 30 de ani, şi a altor persoane implicate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, informeaza un comunicat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
50

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
405

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...