Bătută de soț: Femeia de 26 de ani s-a ales cu un traumatism facial

Bătută de soț: Femeia de 26 de ani s-a ales cu un traumatism facial
O femeie în vârstă de 26 de ani, din municipiul Botoșani, a ajuns în noaptea de miercuri spre joi la Unitatea de Primiri Urgențe și a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost bătută de soț.

Femeia le-a spus cadrelor medicale că între ea și partener s-a iscat o ceartă, iar la un moment dat bărbatul a început să o lovească cu pumnii peste cap.

Tânără a fugit din casă și a mers la spital. Ea a suferit un traumatism la nivelul feței.

În utima perioadă, tot mai multe persoane au ajuns la UPU după ce au fost agresate. Multe dintre cazuri sunt agresiuni între soți, însă nu de fiecare dată partenerul agresat depune și plângere la Poliție.

"Tânăra spune în declaraţie că a fost agresată de soţ. Pacienta a fost explorată, i s-au făcut mai multe investigaţii medicale, după care i s-a dat drumul acasă", a declarat medicul Petre Rădăuceanu, şef UPU SMURD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
5

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
490

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
652

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...