Bătut cu cruzime de concubina tatălui. Poliţia, alertată de mama naturală a copilului de 7 ani!

Bătut cu cruzime de concubina tatălui. Poliţia, alertată de mama naturală a copilului de 7 ani!
Clipe de coşmar pentru un copil în vârstă de 7 ani, din Frumuşica! Băiatul a căzut victimă furiei concubinei tatălui său, care fără milă l-a lovit de mai multe ori cu un băţ, lăsând urme vizibile pe trupul acestuia.

Autorităţile au fost alertate de către mama naturală a micuţului, care a văzut semne pe corpul copilului, rămas în grija tatălui după ce părinţii s-au despărţit. 

În urma verificărilor făcute de către poliţişti, s-a stabilit că băiatul a fost agresat fizic în data de 20 iulie de Elena A., de 49 de ani, din satul Boşcoteni, Frumuşica.

Micuţul a fost adus marţi la Serviciul de Medicină Legală pentru examinare, concubina tatălui său alegându-se cu dosar penal.

"În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşitii infracţiunii de loviri sau alte violenţe", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a deschis o anchetă în acest caz.

"Am fost sesizați de către mama copilului cu privire la faptul că fiul ei, care a rămas în sistemul familial al tatălui, ar fi fost abuzat fizic. Cazul se află în curs de evaluare, s-au contactat autoritățile locale, reprezentanții Poliției de pe raza comunei Frumușica, care au intervenit", a declarat Lacramioara Maxim, asistent social la Complexul de Servicii Comunitare din cadrul DGASPC.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
221

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
232

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...