Batran lasat singur de lume de fiul sinucigas

Batran lasat singur de lume de fiul sinucigas

 Vecinii vor pune mana de la mana pentru ca batranul sa isi ingroape fiul  

In loc sa ii fie sprijin la greu batranului sau tata, barbatul de 41 de ani din satul Ionaseni, comuna Trusesti, a ales sa isi puna capat zilelor intr-un mod brutal, taindu-si gatul.

Descoperirea macabra a facut-o chiar tatal sinucigasului, care locuia in aceeasi curte. Batranul in varsta de 81 de ani si-a gasit luni dupa-amiaza fiul zacand intr-o camera a casei, intr-o balta de sange.

Omul nu isi poate explica ce l-a impins pe fiul sau la un asemenea gest extrem, mai ales ca se intelegeau bine si nu au fost niciodata in conflict.

"Nu stiu de ce a facut asta. Am fost la camp si cand m-am intors l-am gasit in casa, ce sa mai spun? Nu stiu ce a avut in cap, nu ne-am certat, nu nimic. Acuma am ramas singur si batran si bolnav, maine poimaine ma duc si eu", a spus batranul.



Vecinii barbatului de 41 de ani spun ca omul obisnuia sa bea si ca in urma cu ceva timp a fost internat si la Spitalul de Psihiatrie. Cu toate acestea, era un om muncitor, si ori de cate ori cineva din sat avea nevoie de o mana de lucru, barbatul se oferea mereu sa ajute.

"Era ca si copilul meu. Nu stiu ce a fost in mintea lui de a putut sa faca asa ceva. El mai obisnuia sa bea, se lua cu unul cu altul. In urma cu multi ani a fost casatorit, are si o fata, dar l-au parasit si au plecat pe la Arad. Baiatul asta statea singur cu tatal lui, se intelegeau. A fost un baiat respectuos. Muncea si pe la unul si pe la altul, ca sa mai faca rost de bani. Chiar astazi a fost pe la mine, mi-a adus paine de la magazin. Cred ca alcoolul i-a luat mintile. El acum vreun an a fost internat si pe la spitalul de nebuni", a spus Aglaia Nacu, vecina barbatului.



Trupul neinsufletit al barbatului a fost ridicat in vederea efectuarii necropsiei. Vecinii vor trebui sa puna acum mana de la mana pentru a-l ajuta pe batran sa isi ingroape fiul, pentru ca din pensie acesta abia reuseste sa supravietuiasca de la o luna la alta.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
67

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
252

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
563

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...