Florin Turcanu, cu "caravana" electorala prin targ!

Florin Turcanu, cu "caravana" electorala prin targ!
Presedintele organizatiei judetene a PNL Botosani, deputatul Florin Turcanu, nu pierde timpul! Chiar daca se vor macina multe declaratii, intelegeri si (ne)intelegeri pe seama candidatilor care se vor afla in final pe listele scrutinului din 2012, Florin Turcanu pare sa fi inceput deja campania electorala!

Deocamdata, spune liderul PNL, este vorba doar despre intentia de a candida! Dar se apropie data sondajului, care va stabili candidatul din partea USL ce va intra in cursa pentru presedintia Consiliului Judetean.

Liderul PNL isi face campanie prin intermediul unei masini (de la RVG) care se plimba prin oras si o voce anunta ca deputatul Florin Turcanu isi exprima intentia de a candida la presedintia Consiliului Judetean.

"Caravana PNL va merge prin tot judetul, nu numai in municipiul Botosani, incepand de saptamana aceasta, si anunta intentia mea de a candida la Consiliului Judetean. Nu vad nicio problema. Suntem intr-o competitie si este normal ca fiecare sa isi faca campanie, asa cum considera, pana in momentul in care se va stabili, in urma sondajului, candidatul din partea USL la presedintia Consiliului Judetean", a declarat deputatul Florin Turcanu.

Liderul PSD, Gheorghe Marcu catalogheaza ca fiind exagerat modul in care procedeaza contracandidatul sau. 

"Partial, stiam de aceasta campanie si daca dumnealui considera ca asa se face cunoscut in randul cetatenilor judetului Botosani, foarte bine. Nu este o incalcare a protocolului, dar totusi mi se pare exagerat modul prin care isi fac campanie. Dar dat fiind faptul ca suntem intr-o competitie si se apropie perioada de sondaj, probabil doresc sa fie cat mai vizibili. Eu nu voi apela la o astfel de metoda, consider ca sunt suficient de bine cunoscut in randul cetatenlilor acestui judet si ei vor fi cei care vor alege candidatul", a spus Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a PSD. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
108

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
335

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
699

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...