Bătăuşii dintr-un restaurant din Botoşani, cercetați în stare de libertate!

Cei şase bărbaţi care au provocat un scandal monstru într-un restaurant din municipiul Botoşani au fost eliberaţi, aceştia fiind puşi sub control judiciar.

Reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, când au fost prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, magistraţii au decis ca aceştia să fie judecaţi în stare de libertate.

Cei șase bărbaţi fuseseră reținuți după ce au provocat un scandal de pomină într-un restaurant din Botoşani, ei fiind cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, într-un dosar penal întocmit ca urmare a unei sesizări, din data de 09.09.2014, privind producerea unei agresiuni, în municipiul Botoşani, faţă de un bărbat de 36 ani.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii i-au identificat pe S. D. de 35 ani, M. A. de 36 ani, A. R. de 37 ani, L. M. de 46 ani, M. S. de 23 ani, toţi din municipiul Botoşani şi P. D. de 23 ani din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea faptei reclamate.

În fapt, s-a reţinut că, în seara de 08.09.2014, în jurul orei 23.00, cele şase persoane, în timp ce se aflau într-un restaurant din zona centrală a municipiului Botoşani, ar fi agresat un bărbat de 36 ani, din municipiu, aflat de asemenea în localul respectiv. Pe fondul violenţelor comise, cei şase bărbaţi au adus atingere ordinii şi liniştii publice.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Controale ale polițiștilor de la Imigrări pe tot teritoriul județului: Ce nereguli au descoperit!

astăzi, 17:15

În perioada 3 – 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări au desfășurat patru acțiuni în Județul Botoșani, dintre care trei au fost efe...

Minor suspect de furt, prins de un jandarm botoșănean!

astăzi, 15:37

În această dimineață, un jandarm aflat în timpul liber a observat, în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani, un băiat în vârstă de aproximativ 15 ani, cu dom...

Sute de locuri de muncă vacante pentru botoșănenii cu studii medii!

astăzi, 15:15

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante,  la data de 14.10.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de M...