BĂTAIE la meciul de handbal dintre Suceava și Vaslui! Un suporter avea capul spart - VIDEO
BOTOSANI

BĂTAIE la meciul de handbal dintre Suceava și Vaslui! Un suporter avea capul spart - VIDEO
Meciul de handbal de la Botosani, dintre CSU Suceava si HC Vaslui s-a terminat intr-o baie de sange, dupa ce suporterii suceveni s-ar fi batut cu cei botosaneni.

Sucevenii s-au impus la handbal cu 23-19, intr-un meci foarte echilibrat, insa in afara Salii Polivalente "Elisabeta Lipa" a fost bataie. Fanii veniti de la Suceava acuza ca ar fi fost provocati de cei botosaneni si chiar unul dintre tineri avea capul spart si era plin de sange.

Acestia au avut un schimb de replici si cu jandarmii prezenti la meci, pe care ii acuza au sarit sa-i bata. La fata locului a fost solicitata si o ambulanta, care i-a acordat ingrijiri medicale tanarului ranit.

Disputa intre fanii botosaneni si cei suceveni este cunoscuta, insa uneori este dusa la extrem.

"Astăzi , în pauza meciului de handbal între CSU Suceava si HC Vaslui , disputat la Botoșani , suporterii celor de la Suceava au fost provocați de suporterii locali de la Botoșani și totul s-a terminat cu o bataie între Jandarmeria Română si cei de la Suceava . Pui o caschetă, pui un pulan, pui un c...t și iese jandarm. #SHARE video-ului sa vadă toți inculții cu 4 clase de la Jandarmerie , că și suporterii sunt oameni , ci nu animale cărora să le dai în cap!", este mesaj postat pe Facebook, alaturi de video de mai jos.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
10

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
130

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
61

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...