Bătaie între tată şi fiu, oprită de jandarmi!

Bătaie între tată şi fiu, oprită de jandarmi!
Un echipaj de jandarmi s-a deplasat, duminică seara, în urma unui apel 112 pe strada Calea Națională din municipiul Botoșani, unde o femeie  reclama producerea unui scandal în familie.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că un tânăr de 23 de ani și-a lovit tatăl în cap cu un obiect contondent, provocându-i o hemoragie.

Tatăl agresorului a fost transportat cu o ambulanță la U.P.U. a Spitalului Mavromati, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Agresorul a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde i s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie“.

Conform prevederilor articolului 199 din Codul Penal, în cazul săvârșirii infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe
, îndreptată împotriva unui membru al familiei, maximul special al pedepsei prevăzute de lege se majorează cu o pătrime, pedeapsa crescând de la 2 ani, la 2 ani și 6 luni de închisoare.

În cazul în care este afectată sănătatea unui membru al familiei, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, maximul pedepsei crește de la 5 ani, la 6 ani și 3 luni de închisoare.

Comunicat de presă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
218

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
382

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
153

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...