Bataie cu sabii: Sapte botosaneni cercetati de Politie!

Bataie cu sabii: Sapte botosaneni cercetati de Politie!
Duminică seara, în jurul orei 22.00, poliţiştii locali botoşăneni au surprins 7 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 28 ani, care se agresau reciproc, în faţa Liceului Sportiv de pe strada Mihail Kogălniceanu.

S-a procedat la somarea acestora de a înceta violenţele, toţi 7 fiind conduşi la sediul Poliţiei Locale pentru stabilirea identităţii.

Una dintre persoanele agresate a relatat că în timpul altercaţiei a fost ameninţată cu o sabie, iar la sosirea echipajului Poliţiei Locale agresorul a aruncat sabia într-o maşină. În urma verificării, s-a constatat că în autoturism se afla o sabie.

Cinci persoane au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 2.200 lei, alte două fiind sancţionate cu avertisment scris.

"Toţi cei 7 tineri au fost predaţi pe bază de proces verbal reprezentanţilor. I.J.P. Botoşani, pentru continuarea cercetărilor", informează Ioan Onuţu, director executiv în cadrul Poliţiei Locale Botoşani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
107

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
137

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
213

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...