Băsescu face manevre politice cu fiica sa: Eu am trimis-o la OSIM să înregistreze Mişcarea Populară

Băsescu face manevre politice cu fiica sa: Eu am trimis-o la OSIM să înregistreze Mişcarea Populară

 Ioana Basescu  

Traian Băsescu a declarat la TVR 1 că trebuie pregătită ideea de mişcare populară pentru realizarea unei eventuale alianţe. A menţionat că el a rugat-o pe fiica sa să înregistreze la OSIM această denumire.

"Acest proiect poate exista, dar nu în sensul la ceva ridicol. Nu o să găseşti partide imaculate, nu se poate. Eu cred că trebuie pregătită ideea de mişcare populară pentru realizarea unei eventuale alianţe. De aceea am şi rugat-o pe fiica mea să înscrie la OSIM. Preventiv, trebuie să gândeşti politic. Este posibil să se creeze o alianţă", a spus Băsescu.

Ioana Băsescu a depus pe 11 aprilie 2011 cererea de înregistrare a mărcii. Fiica preşedintelui a refuzat să dezvăluie intenţiile sale cu privire la folosirea mărcii. În 13 septembrie, "Mişcarea Populară" a fost înregistrată de către OSIM.

Înregistrarea Mişcării Populare la OSIM a fost şi motivul unui atac al fostului ministru al Transporturilor, pedelistul Radu Berceanu, la adresa şefului stastului.

"În momentul în care preşedintele o mandatează pe fiica sa cea mare să înregistreze o marcă legată de politică, de un partid, este clar că are o semnificaţie. Ioana Băsescu nu s-a apucat ea aşa singură şi dacă s-ar fi apucat, preşedintele ar fi reacţionat", a spus Berceanu.

Fostul ministru spune că nu ştie când ori sub ce formă va fi utilizată denumirea "Mişcarea Populară".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
4

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
133

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
42

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...