BĂSESCU CĂTRE PDL: Vreau miniştri curaţi pentru Croitoru!

BĂSESCU CĂTRE PDL: Vreau miniştri curaţi pentru Croitoru!

 TRAIAN BASESCU  

Preşedintele Traian Băsescu nu se implică, oficial, în formarea guvernului Croitoru.

Practic însă, în întâlnirea pe care a avut-o ieri cu parlamentarii şi cu liderii de filiale ai PDL, înainte de a-şi depune candidatura la BEC, Băsescu le-a spus acestora şi ce fel de miniştri "vrea", dar şi că numele lor vor fi subiectul unei întâlniri separate, cu şefii partidului, relateaza Evenimentul zilei.

Ulterior, preşedintele s-a întâlnit aseară la Cotroceni atât cu premierul demis, Emil Boc, cât şi cu cel desemnat, Lucian Croitoru.

Croitoru caută 14 miniştri

"Vreau doar oameni curaţi! Să fie miniştri cărora populaţia să nu le poată reproşa nimic. Vedeţi că spun populaţia, nu politicienii", a fost cerinţa preşedintelui anunţată la PDL, potrivit unor participanţi la discuţie. "Detaliile", a promis Băsescu, le vor fi oferite liderilor partidului, la o întâlnire restrânsă.

"Ştiu, politic este foarte greu să treacă guvernul Croitoru, dar vă solicit să faceţi tot ce se poate", a adăugat şeful statului, fără a preciza dacă îşi păstrează opţiunea pentru un guvern exclusiv politic.

După calculele PDL, premierul desemnat Lucian Croitoru va finaliza la sfârşitul săptămânii structura unui cabinet cu 12-14 ministere pe care să-l trimită luni în parlament.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
10

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
74

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
296

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...