Ţigări şi detergent de contrabandă în valoare de 5000 lei

Ţigări şi detergent de contrabandă în valoare de 5000 lei
Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit în cursul zilei de ieri 240 pachete de ţigări şi 300 kilograme de detergent, acunse în bagajele a doi cetăţeni români.

Produsele erau destinate comercializării pe piaţa neagră, valoarea acestora ajungând la aproximativ 5000 lei.

În seara zilei de 21.10.2009, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorul PF Darabani a ridicat în vederea confiscării cantitatea de 300 kilograme de detergent de provenienţă R. Ucraina, descoperită în bagajele unui cetăţean român.

Poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, în localitatea Darabani, un autocar care efectuează cursa regulată Darabani-Bucureşti. În portbagajul autocarului au fost descoperiţi 20 de saci cu detergent, a câte 15 kilograme bucata, de provenienţă R. Ucraina.

În urma verificărilor s-a constatat că întreaga cantitate aparţine lui Benone C., de 21 de ani, din Darabani. Tânărul nu avea documente de provenienţă pentru detergent, declarând că acesta a fost achiziţionat de la diverse persoane din localitatea Suceava, urmând a fi comercializat în municipiul Bucureşti.

Întreaga cantitate de detergent a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, valoarea produsului fiind de aproximativ 4000 lei.

În această dimineaţă, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorul PF Dorohoi a oprit pentru control în localitatea Mihăileni doi cetăţeni români. Simona B., în vârstă de 25 de ani şi Mirela A., în vârstă de 32 ani aveau ascunse în bagajele personale 240 pachete ţigări marca Monte Carlo, pentru care nu deţineau documente de provenienţă.

Ţigările, cu timbru R. Moldova, în valoare de 1100 lei au fost ridicate în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră. Cele două femei au declarat că ţigările au fost achiziţionate din localitatea Siret în scopul comercializării în piaţa din Botoşani.

Poliţiştii de frontieră botoşăneni vor continua acţiunile specifice, în vederea depistării şi sancţionării persoanelor implicate în traficul ilegal cu mărfuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
12

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
124

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
33

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...