Barbat in scaunul rulant, implicat intr-un accident produs de un sofer de 19 ani!

Barbat in scaunul rulant, implicat intr-un accident produs de un sofer de 19 ani!
Accident mai puţin obişnuit pe străzile Botoşaniului, între un autoturism Dacia şi un bărbat care se deplasa în scaunul rulant! Duminică, în jurul orei 15.15, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia pe strada Puşkin din municipiul Botoşani, H. Vlad-Ionuţ, de 19 ani, din municipiu, nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de un scaun rulant de construcţie specială pentru transportul persoanelor cu dizabilităţi, in care se deplasa M. Alex-Petru pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers cu cea a autoturismului, împrejurare în care a intrat în coliziune cu acesta.
      
În zona de producere a accidentului, pe ambele părţi ale carosabilului sunt amenajate trotuare pentru circulaţia pietonilor.

"În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului din scaunul rulant, M. Alex-Petru, de 22 ani, din municipiul Botoşani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Atât conducatorul auto, cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
241

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
282

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
185

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...