URANIA prezinta predictiile saptamanii 10-16 iulie

URANIA prezinta predictiile saptamanii 10-16 iulie

 URANIA  

BERBEC

Pentru cei născuţi în semnul Berbecului, săptămâna se anunţă destul de crispată. Berbecii primesc influxuri negative de la Soare, de la Lună, de la nodul sud al Lunii, adică suferinţă în viaţă, de la sensul vieţii de la Pluton în ziua de 16 iulie şi de la luna propriu-zisă. Sunt vizate toate domeniile principale fundamentale ale celor două axe care constituie o hartă a cerului şi anume: casa identităţii, casa familiei, a patrimoniului, a locuinţei, casa parteneriatelor conflincte şi procese, casa meseriei, ca carierei şi a determinării sociale.

Conflicte şi probleme personale

Nativii din semnul Berbecului au destul de multe probleme personale, parteneriale sau publice. Sunt implicaţi în tot felul de conflicte şi pot să fie aduşi în situaţia să dea socoteală, să dea explicaţii, ori chiar să fie puşi sub anume interdicţii, acuzări sau blocaje. Li se poate retrage dreptul de semnătură, dreptul de a pune ştampila sau apostila pe un document, dreptul de a conduce un colectiv, dreptul de a mai conduce pe mai departe un proiect sau dreptul de a mai fi în fruntea unei instituţii. Se pot observa tot felul de stricăciuni sau alterări ale unui mod de viaţă care până acum le-a fost favorabil. Chiar şi Uranus, în semnul lor natal, devenit de curând retrograd, vorbeşte despre schimbări în cascadă, evenimente trăite intens, dramatic, clocotitor, care îi pun pe jeratec. Sunt nişte firi care au de-a face acum cu destul de multe probleme pe care nu reuşesc să le tempereze, dimpotrivă, le amplifică cu firea lor năvalnică sau cu atitudinea lor lipsită de prudenţă sau înţelepciune.

Totul stă sub semnul unor disfuncţii. O zi culminantă este ziua de 16 iulie când, la gradul 3 pe care îl putem considera grad carmic, pentru că stă la baza unui careu în T, pe care îl reamintim: Jupiter 3 grade Berbec, Pluton 3 grade Capricorn şi Luna 3 grade Balanţă se construieşte o anume dinamică ce vizează statutul lor public şi social, parteneriatul, conflictele, duşmăniile, contractele, înţelegerile, chitanţele, şi toate înscrisurile.

Două zile de sănătate şubredă

Din punctul de vedere al sănătăţii, zilele precare sunt 15 şi 16 pentru că luna vine în tranzitul ei să dinamizeze planeta Venus, Marte şi Saturn. Oricum, zodia Fecioarei şi casa a şasea pentru aceşti nativi este intens locuită şi intens solicitată dar nu este vorba de o direcţie coerentă. Dimpotrivă: pe de o parte este multă determinare, pe de altă parte este foarte mult blocaj. Este voinţă dar şi neputinţă, ambiţie dar şi interdicţie. Este o anume combinaţie pe care această pereche marte-saturn o realizează acum. Ea se va accentua.


TAUR

Pentru cei născuţi în zodia Taurului, acumularea de vibraţii pe semnul Fecioarei, un semn de pământ, poate să reprezinte începutul unei perioade mai bune. Alături de Saturn şi de Marte vin în ajutorul acestor nativi planeta Venus, micul benefic şi pentru două zile, pe 15 şi 16 iulie şi Lluna. Asta înseamnă că vor avea mai multă stabilitate afectivă sau că într-un plan sentimental lucrurile se îmbunătăţesc.

Iubire şi comunicare

Sunt avantajate femeile care pot să fie iubite, preţuite, admirate, cerute în căsătorie, sau care pot să fie pur şi simplu adulate, mângâiate, răsfăţate de către un partener. Este momentul întâlnirilor plăcute şi agreabile, este momentul unor pasiuni care izbucnesc, şi se îndreaptă fie spre căsătorie fie spre o relaţie stabilă. De asemenea este momentul surprizelor plăcute pe care copiii le pot oferi părinţilor.

Dar, în afară de acest context, ar trebui să ne îndreptăm atenţia spre ceea ce se petrece în ziua de 11 iulie. Este momentul de lună nouă, momentul eclipsei totale de Soare, care le activează acestor nativi casa a treia a comunicării, drumuri, călătorii, relaţii cu rude apropiate sau cu o serie de persoane cu care se  întâlnesc pentru perioade scurte de timp, nu pentru relaţii esenţiale, cum ar fi vecinii, colegii sau cunoştinţele efemere. Totuşi, importantă rămâne pentru aceşti nativi această etapă pentru că aduce ori deschide un culora nou pentru o lună şi pentru un an. Mai întâi pentru o lună la capitolul percepţiilor legate de familie şi la nivelul necesităţii de a învăţa ceva. Pe termen de un an la nivelul unei conduite care începe să devină mult mai sobră, mai reţinută, mai interiorizată, mai protectivă şi axată pe observarea pericolelor şi evitarea lor.

Ziua cea mai proastă

Săptămâna nu aduce evenimente cu totul şi cu totul deosebite cu excepţia zilei de 16 iulie când se pot simţi prost. În această zi se pot înregistra momente de insomnie, nervozitate, crize migrenoase, disfuncţii minore renale sau urinare, o serie de stări de spirit răscolite, care le creează mai ales o stare de spaimă. Reacţiile vor fi disproporţionate, hipertrofiate,  bazate pe percepţii exagerate, mai ales pe o anume îngrijorare cum că starea lor de sănătate poate să scape de sub control.


GEMENI


Întreaga zi de 10 iulie şi în dimineaţa zilei de 11, cei născuţi în Gemeni se pot simţi bine pentru că au Luna în sectorul lor natal. Pot să fie voioşi, pot să se mişte uşor, pot să facă o serie de gesturi inteligente şi inspirate în favoarea lor, pot să călătorească, să primească veşti, să arate bine, se pot preocupa de sănătatea lor. Apoi, începând cu seara zilei de 11, lucrurile capătă o turnură specială. Luna se apropie de Soare în ipostaza de lună nouă, şi aduce un accent deosebit pe casa banilor din muncă proprie. Aici se pot petrece o serie de evenimente. Să se pună punct unei etape, unui fel anume de a primi bani sau de a fi răsplătiţi pentru munca pe care o prestează. Şi să se deschidă un nou capitol. Muncesc altfel, sunt plătiţi altfel. Nu înseamnă neapărat că este o schimbare în rău, nu înseamnă neapărat că este o schimbare în bine. Trebuie raportat şi la horoscopul personal, dar se pare că o modificare se produce.

Schimbări la bani

Schimbarea este mai mult a regimului bănesc decât a regimului propriu zis de muncă. Unii pot să piardă locul de muncă, alţii pot să rămână la locul pe care îl au, dar muncind pe alţi bani-veţi spune că asta nu este nicio noutate sau că nu este o informaţie astrologică ci că este una extrasă dintr-un buletin de ştiri. Vă asigur că este în concordanţă cu statutul astral al cerului pe care îl analizăm, iar pentru aceşti nativi casa banilor este puternic activată.

Pe de altă parte, există o serie de oameni care pot să dea o mână de ajutor şi nu o dau. Există o serie de oameni care sunt solicitaţi să intervină pentru soarta unui geamăn şi nu o fac. Fie că nu vor să îşi pună pielea în saramură pentru aceştia, fie că nu vor să rişte sau sunt egoişti şi vor să păstreze o relaţie doar pentru bunul loc plac şi bunul lor mers al activităţii. Nu trebuie ca aceşti nativi să se supere pentru că fiecare are dreptul să îşi administreze relaţiile persoanale cum doreşte. Este un moment totuşi restrictiv. S-ar putea totuşi ca o serie de relaţii de prietenie să sufere de pe urma acestor evenimente şi nativii din semntul Gemenilor să înceapă să vadă faţa adevărată sau altă faţă a acestor amici. Că uneori cum spuneam sunt egoişti, indiferenţi,  sau că pur şi simplu sunt în stare să le întoarcă spatele.

Este un moment şi al revelaţiei naturii umane pe care o produce această etapă nu numai de lună nouă ci şi de eclipsă. Acum ar trebui să spunem că funcţionând ca un moment de gol, de pauză această ecplisă de soare aduce nu doar un gol energetic ci aduce si un gol financiar. Unii dintre cei care se află acum într-o situaţie de nesiguranţă financiară ar trebui să se gândească foarte bine ce fac cu propria lor persoană şi să nu facă mofturi şi să nu refuze nici un fel de ofertă care le vine pentru că nu prea le dă mâna din punctul de vedere al alcătuirii astrale. Nu sunt în situaţia să ridice obiecţii, să  emită pretenţii, să facă nazuri, sau pur şi simplu să se poarte capricios. Soarta este în acest moment cu ei destul de categorică şi îi pune într-o ipostază limită de testare a voinţei, şi mai ales a capacităţii de adaptare.

Certuri şi riposte

13 şi 14 iulie sunt două zile de certuri, de ripostă, de replică dură, de vorbărie multă, poate puţin prea multă sau de dialoguri intense cu lume multă provocate de partenerii din afară. Zilele de 15 şi 16 iulie sunt zile legate de o activitate casnică domestică sau legate de tot ce vine ca o provocare dinspre părinţi şi familia celor în vârstă. Este un moment în care aceştia se gândesc să facă cele mai trăsnite lucruri şi evident şi cele mai contradictorii. Nu îi sfătuiesc să meargă pe mâna feelingului care îl au în aceste două zile. Dacă de exemplu au rămas fără slujbă sau li s-a micşorat drastic salariul, ei se gândesc să vândă un lucru, să se despartă de un bun. Nu este deloc o iniţiativă fericită şi chiar dacă pe moment vor câştiga nişte bani, banii vor fi puţini, obiectul sau bunul evident dispar din câmpul patrimonial al acestora şi când vor avea mai mare nevoie de el acela nu va mai fi la îndemâna lor sau nu va mai putea fi cumpărat deloc pentru că va fi mult prea scump.

Ziua cea bună

În seara zilei de 16 iulie Luna se va afla în casa a cincea şi vă poate da o anume stare de linişte, de bine, un oarecare echilibru, sau posibilitatea unei întâlniri plăcute, a unei seri frumoase ori dacă este vorba de persoane tinere a unor secvenţe în care atracţia, seducţia, jocurile amoroase, pot să fie la cote maxime, în totală discrepanţă cu întreaga săptămână care v-a tras în jos, v-a blocat, v-a ţintuit, în probleme materiale, în probleme simpliste care nu vă entuziasmează. Sunt în continuare de aşteptat şi o serie de dispute sau de degradări ale unor relaţii amicale bazate pe afinităţi selective, prieteniile mai ales pe care le-au stabilit bărbaţii, o serie de persoane pe care le-au considerat importante, interesante, sau utile. Acum, toate aceste criterii care au stat la baza unor simpatii sau a frecvetării curente a unor persoane dispar.

Rămân în continuare nativii din semnul Gemenilor să îndure atacuri, critici, antipatii, animozitate, invidie, şi tot felul de comportamente suversive, menite să îi pună la încercare. De asemenea, va trebui să vă obişnuiţi cu ideea că primele zile ale săptămânii pe care o analizăm, adică între 10 şi 13 iulie se pot  înregistra tot felul de conflicte care nu au nici un fel de bază reală. Sunt adevărate înscenări şi provocări. Atenţie aşadar la tot ce vi se întâmplă. Nu răspundeţi acestor provocări, nu răspundeţi pe măsură, nu vă apucaţi să răscoliţi, nu vă apucaţi să vă răzbunaţi, nu vă apucaţi să vă certaţi. Fiţi calmi şi luaţi distanţă de tot ce se petrece, reacţionaţi cu măsură şi înţelepciune, cu tăcere şi prudenţă sau pur şi simplu întoarceţi spatele unor astfel de demersuri menite să vă maculeze întreaga carieră.


RAC


Pentru cei născuţi în semnul Rac evident seara zilei de 11 iulie este de natură să se constituie într-unul dintre cele mai importante evenimente ale acestui an 2010. Din punctul de vedere al acestui an astrologic este momentul lor din plin. Pe de o parte pentru că este lună nouă, şi este luna lor, lună în rac, în domiciliu, se poate spune că este una dintre cele mai frumoase ipostaze. Apoi, faptul că, Luna alături de Soare alcătuieşte un bun prilej de a păşi într-o secvenţă nouă de viaţă este o evidenţă. Mai rămâne de comentat sau de urmărit cât de benefică este secvenţa pe care noi o denumim din punct de vedere astronomic şi astrologic eclipsă totală de Soare. Aici lucrurile sunt un pic mai complicate pentru că avem pe de o parte o anume vibraţie care presupune o poartă deschisă spre nou, dar pe de altă parte este şi un gol, este ca şi cum cineva ar sări cu paraşuta. Este un hop, este o încercare, este un salt spre necunoscut. Multe lucruri încep în viaţa unor Raci despre care nu ştiu prea multe lucruri, despre care uneori se tem, celebra spaimă de necunoscut. Apoi, este şi o enigmă a însăşi vieţii lor. Să nu uităm că nodul sud al lunii, pedeapsa în viaţă, se află în Rac în acest moment.

Schimbări ale statutului matrimonial

Prin urmare, traversează etape importante de existenţă, interioară sau exterioară, din punct de vedere profesional sau al sănătăţii, al identităţii, sau al statutului, de exemplu cel matrimonial. Este un moment în care unii dintre cei născuţi în Rac pot să se căsătorească, alţii pot să divorţeze, iar alţii pot să îşi găsească un rost în funcţie de acest context. Evenimentele capătă o anume greutate specifică pentru că ei sunt acum prin Soarele natal dar şi prin soarele în tranzit şi luna nouă, parte integrată dintr-un context astrologic  care se alcătuieşte pe cele patru braţe ale crucii cardinale, alcătuite de planelele din Berbec, din Rac, din Balanţă în ziua de 16 iulie şi din Capricorn. De aceea se poate vorbi despre o implicare totală a acestor planete în viaţa Racilor. Nimic nu este marginalizat, nimic nu este trecător, nimic nu este secundar, totul este fundamental, important şi decisiv.

Cheltuieli ş promisiuni

Pe 17 iulie, problemele matrimoniale, parteneriale, conjugale sau juridice şi problemele profesionale de statut social, de imagine ori de relaţii cu restul oamenilor, cu restul lumii ori cu instituţiile. Cei născuţi în semnul Racului sunt obligaţi acum să decidă, să hotărască, să calculeze şi să ia o decizie în deplină cunoştinţă de cauză. Nimic nu este făcut la întâmplare, nimic nu este bazat pe hazard. Zilele de 13 şi 14 iulie se asociază cu cheltuieli băneşti, cu asumarea unor cheltuieli, cu promisiuni făcute sau cu angajamente care presupun cheltuieli pe termen mediu şi lung. Apoi zilele de 15 şi 16 iulie se asociază cu drumuri, călătorii şi cu tot felul de chestiuni administrative cum ar fi bunul plasament al persoanei lor, discuţii, nu întotdeauna plăcute, certuri de scurtă durată, opoziţii, încurcături sau nemulţumiri şi interdicţii.

Răscolire afectivă

În sfârşit ziua de 16 iulie aduce un fond afectiv puternic răscolit cu revoltă interioară, cu spaimă sau cu stres, cu certuri, cu tot felul de reformulări cum ar fi contestările, reclamaţiile sau explicaţiile pe ton răstit, date ori cerute. De aceea spun că sunt vedeta zodiacului aceşti nativi, trăiesc din plin un moment astral care poate să fie pentru unii salutar şi spectaculos, memorabil iar pentru alţii poate să fie asociat cu stringenţă, cu suferinţă, cu nemulţumire sau cum spuneam, cu spaimă. De altfel, întreaga lor existenţă este supusă unei zguduiri şi reaşezări, să nu uităm că pe casa a zecea, casa demnităţii şi a impactului social al figurii şi posturii lor se află Uranus şi Jupiter, multe lucruri se întâmple, multe lucruri se fac şi se desfac.

Casa a noua rămâne în continuare bazată pe tot ceea ce presupune influx din astral, subtil şi, tocmai de aceea, mai greu de perceput. Deşi se află într-o relaţie de trigonocraţie nu sunt deloc bune combinaţiile mai ales în noaptea de 11 spre 12 iulie se poate vorbi despre dezamăgire, de înegurare sau de o anume criză de conştiinţă care nu o dată poate să atingă şi corzile religiozităţii, unii să se repeadă pur şi simplu abia acum în braţele dumnezeirii, să ceară de la biserică, de la Iisus sau de la altă formă religioasă pe care o împărtăşesc prin origine, salvare mântuire. Alţii pot dimpotrivă să conteste printr-un drept divin vreo justificare şi vreo existenţă dând în trăsnet tot ceea ce era până acum, nu de mult suport şi încredere.


LEU

Pentru cei născuţi în zodia Leului zilele de 13 şi 14 iulie sunt mai importante pentru că Luna le traversează segmentul natal şi dinamizează, dar întreaga săptămână mai stă şi sub semnul nou venitului în sfera lor de influenţă a lui Mercur. Mercur le dă o oarecare voioşie mentală, o oarecare dinamică sau determinare, îşi fac planuri numeroase, îşi fac proiecte, încearcă să se descurce, încearcă să vorbească sau încearcă să se reaşeze pe niste coordonate care le sunt sau nu le sunt comode şi în funcţie de horoscopul personal.

Probleme financiare

În această clipă este greu de sesizat în ce măsură este vorba de o anume dinamică pozitivă. Cert este că, pe 15 şi 16 iulie, au probleme financiare. Fie se gândesc la ceea ce se va întâmpla cu ei din acest punct de vedere, fie concret trebuie să rezolve probleme economice, fie au cheltuieli, taxe, impozite, datorii sau o serie de chestiuni care trebuie să se rezolve numai şi numai cu bani. Deocamdată, contextul nu este dintre cele mai bune iar ziua de 15 este chiar stresantă. Ea se poate asocia cu cumpărături obligatorii, nu neapărat scumpe, dar care ar fi putut lipsi însă, pentru că sunt absolut necesare, se va produce o oarecare descărcare energetică şi aici. Vor rămâne fără bani, se vor împrumuta sau vor rămâne cu foarte puţini bani ceea ce îi enervează, îi scoate din sărite şi îi obligă să ia nişte măsuri de siguranţă. Apoi, întreaga lor existenţă cunoaşte un moment de interiorizare a tuturor trăirilor, n-aş spune că e vorba de cunoaştere logică.

Săptămâna trăirilor

Nu este un moment al raţiunii pure ci al trăirii pure, mai confuze, mai lacrimogene, bazate pe reacţii emotive şi pe foarte multă instinctualitate, pe izolare şi pe trăiri care nu sunt făcute public. Nimeni nu ştie ce este în sufletul unui Leu, răscolirile sunt intense şi ele se produc în zilele de 11 şi 12 iulie aş spune aproape implacabil. Sunt provocate şi amplificate evident de momentul de lună nouă şi tot atât de evident de eclipsa de soare. Este vorba de casa a douăsprezecea a lucrurilor necunoscute. Vor trăi senzaţii necunoscute, vor cunoaşte şi vor traversa stări şi experienţe care le dau senzaţii, sentimente şi impresii nebănuite. Unele pot să fie incitante prin noutate, ca o aventură în sine.

Sănătate precară

Altele pot să fie stresante şi, în sfârşit, o a treia dimensiune poate fi ecoul asupra sănătăţii, unul mai puţin plăcut. Sunt vizate, ca întotdeauna, pentru acest sector zodiacal stomacul, pilorul şi duodenul, crizele ulceroase, crizele pancreatice, atacurile diabetice care pot acum să vorbească despre un dezechilibru puternic în organism al regimului zahărului sau să vorbească despre neputinţa organismului de a reacţiona corect la medicaţie şi de a răspunde la o conduită alimentară bine condusă în măsura în care într-adevăr se operează astfel de decizii pentru că este şi un moment al exceselor – ei si ce o să fie dacă mănânc, ei si ce o să fie dacă nu ia medicamentele, ei si ce o să fie dacă nu ţin cont de ce a spus doctorul.

Această formă de sfidare, de indiferenţă sau chiar de curaj nebunesc în faţa unor interdicţii sau chiar în faţa unor sancţiuni pe care medicul le-ar aplica. Puţin le pasă de tot ceea ce se întâmplă, este un moment al slăbiciunii personale şi organice, este un moment al cedării şi toate aceste cenzuri care au funcţionat până acum fără probleme se dizolvă Băierile sufletului îl împing pe câte un leu să facă lucruri nefăcute, extravagante, excesive. Totul stă sub semnul exagerării, al neîntelegerii şi al uimirii. Cei din jur privesc spectacolul uşor în derivă al unui Leu sau spectacolul unui Leu care încearcă să se abţină, să se menţină în formă cu foarte foarte multă greutate.


FECIOARĂ

Pentru cei născuţi în semnul Fecioarei, evenimentul care se va produce în seara zilei de 11 iulie este mai puţin important. Vine să activeze casa prietenilor şi a relaţiilor sociale ori să lovească într-un anume fel, discret, ca un ciocănit la uşă, casa a cincea a sentimentelor. Deocamdată, cei născuţi în semnul Fecioarei au destule planete, au provocări, aş spune chiar că au şi energie ori susţinere. Planeta Venus este totuşi un benefic, o fi el mic dar e benefic, este în sectorul lor. Mici îmbunătăţiri în plan personal ale unor chestiuni care până acum au fost dezordonate, dezorganizate sau imposibil de rezolvat. Îşi găsesc un loc de muncă, realizează o armonie în plan partenerial sau încep să câştige bani ori reuşesc să se împace cu iubitul sau iubita. O armonie sentimentală, o armonie socială şi partenerială este bine venită şi este o realitate. Ea începe să se contureze odată cu ziua de 10 iulie. S-ar putea să nu se observe nimic săptămâna care urmează dar premizele există şi în funcţie şi de horoscopul personal se poate manifesta acum, în perioada cuprinsă între 10 şi 16 iulie sau mai târziu de-a lungul săptămânilor care vor urma.

Dinamism şi redresare financiară

Marte le dă hărnicie, dinamică şi metodă, determinare şi ambiţie. Luna le străbate semnul zodiacal între 15 şi 16 iulie şi îi pune în situaţia de a se preocupa în mod special de sănătate, dietă, igienă, îngrijire corporală, sunt preocupaţi sau chiar încântaţi să facă gimnastică, să se ducă la cosmetică, să îşi schimbe alura, să pară mai tineri, să se îmbrace altfel, să mănânce mai înţelept, să urmeze tot felul de tratamente, toate menite să îi scoată din anonimat, din monotonie, din plictis şi din felul unui trai la întâmplare. Acum totul este gândit, analizat şi calculat. Apoi, lucrurile ţin de ordinul surprizei, la capitolul finanţelor pe 16 iulie când o redresare se poate produce, nu neapărat printr-un salar spectaculos sau printr-un loc de muncă ci printr-un chip pe care nouă ne este mai greu acum să îl anticipăm de revenire.

Poate că este un împrumut, o vorbă bună, poate să fie un credit, poate să fie şansa de a activa într-un loc de unde nu acum neapărat vin bani, poate veni peste câteva săptămâni sau luni dar de acolo vor extrage relaţiile, contextul sau informaţiile necesare pentru a ajunge într-o situaţie în care nu au mai fost acum în 2010. Deocamdată se poate vorbi de o anume delicateţe în exprimare, de o serie de dialoguri care se poartă între patru pereţi, între patru ochi şi între două persoane. Este vorba de zilele de 13 şi 14 iulie când dialogurile secrete, de taină, consfătuirile sau mărturisirile sunt la ele acasă, sunt bine susţinute astral şi le poate aduce informaţii necesare. O şoaptă potrivită în clipa potrivită poate să declanşeze o decizie majoră. Oricum aceşti nativi nu trebuie să se teamă de ziua de 11 iulie, nici de luna nouă nici de ecplisă, pentru că şade pe o casă slabă care nu crează efecte asupra existenţei lor de fiecare zi sau asupra existenţei lor fundamentale.

 
BALANŢĂ

Pentru cei născuţi în zodia Balanţei eclipsa de soare vine pe casa a zecea ceea ce înseamnă că se produce o pauză, o eclipsă, un gol energetic sau o sincopă în evoluţia lor socială şi profesională. Undeva se rupe firul, undeva acest fir se înoadă dar un alt capăt de aţă, ceea ce înseamnă că drumurile lor cunosc o anume răscruce şi o revizuire.

Este mai întâi un blocaj. Să luăm în calcul şi ziua de 16 iulie când avem de-a face cu o poziţie Lună-Jupiter-Uranus cu soare pedeapsa în viaţă şi sensul vieţii ţi Pluton. Sunt fiinţe încercate pe casele unu, şapte, patru, zece ceea ce înseamnă că intră în joc multe dintre elementele fundamentale ale principiilor pe care şi le-au conturat de-a lungul maturizării lor. Sunt implicaţi în această conjunctură şi cei tineri şi cei maturi şi femeile şi bărbaţii şi oamenii simpli, fără un rol social deosebit, dar şi cei cu rang cu demnitate. Sunt privilegiaţi toţi cei care au reuşit să se stabilizeze. Sunt vulnerabilizaţi toţi cei care sunt prinşi acum de acest eveniment într-o perioadă de tranziţie, de criză, de suferinţă, de neştiinţă a administrării propriei persoane, de ambiguitate, de derută sau de amânare. Pentru aceştia problemele se pun într-un chip radical şi iau într-un fel pe nepregătite. Îi obligă să se decidă, îi obligă să facă într-un fel cu viaţa lor dar nu în felul cel mai comod sau în chipul cel mai înţelept. Nici o hotărâre luată în felul constrângerii, al grabei şi al situaţiei imprevizibile care scrie cu litere majuscule TREBUIE ACUM ŞI NEAPĂRAT, nu este o decizie fericită dar este întotdeauna o decizie de destin. Sunt persoane lovite în imaginea publică dar sunt şi persoane protejate. Depinde şi de horoscopul personal şi de casele unde se aplică acest tranzit.

Încercări pe plan conjugal

Se poate vorbi de nişte fiinţe încercate în plan matrimonial şi conjugal, în planul relaţiilor cu partenerii de afaceri, în planul tuturor tipurilor de dialog şi de asocieri, de colaborări şi în planul juridic. Pentru cei care au procese să ştiţi că zilele de 11 şi 12 sunt zile proaste chiar dacă nu este un termen la tribunal, chiar dacă nu este o zi de audiere sau de expertiză sau de anchetă, este o zi care dă o anume trăsătură întregului context. Caracterul relaţiilor umane se schimbă, drumul pe care îl apucaseră pe o anume direcţie, să spunem din punct de vedere juridic şi procesual, capătă o cotitură neprevăzută.

Sunt blocaje, interdicţii, neputinţe sau tot felul de situaţii neprevăzute care se ridică, nu ca nişte obstacole mărunte, ca nişte încurcături, ca nişte piedici cotidiene, ci ca nişte munţi care trebuie să fie traversaţi. Oricum pentru acest semn cardinal eclipsa înseamnă mult şi într-un plan afectiv, într-un plan intelectual al mentalului subtil, al percepţiilor care construiesc un edificiu uman.

De aceea se poate vorbi de stabilizare, de nemulţumire, de criză interioară, de criză de conştiinţă mai ales, iar noapte de 11 spre 12 iulie nu e un sfetnic bun pentru că este o noapte de stres, de insomnie, de amărăciune, de tocare măruntă a unor idei care devin obsedante. Se vor întoarce mereu şi mereu în acelaşi loc, la aceeaşi persoană sau la acelaşi eveniment, la acelaşi cuvânt, la acelaşi sentiment, fără să poată depăşi etapa.

Două zile bune

Zilele de 13 şi 14 iulie pot să fie interesante pentru că se pot sfătui cu o persoană importantă, mai tânără dar cu un anume statut special, un rang, o demnitate, real, publică sau una mentală ori morală. Este un moment de satisfacţie, de bucurie, de jubilaţie, că au cunoscut pe cineva deosebit sau că o persoană specială se apleacă asupra lor, are timp să le asculte păsul şi se pune la mintea lor şi le dă un sfat. Zilele de 15 şi 16 iulie sunt încărcate, deosebit de proste, mai ales în plan psihic şi poate chiar în plan fizic. Sunt afectate organele care ţin de abdomen, metabolismul şi nu sunt excluse pentru cei mai tineri o serie de afecţiuni cum ar fi o peritonită, o criză de apendicită, o operaţie, o intervenţie chirurgicală.

Duşmanii se aliază

Ar mai fi un lucru de spus şi anume, pentru unii într-o anume logică a lucrurilor, răzbunările duşmanilor care încep să prindă contur, alierea duşmanilor împotriva unui nativ din Balanţă. Această coaliţie a răului, care crează efecte mai târziu, acum doar pune premizele unui tip de relaţie periculoasă pentru ei. În sfârşit o serie de comploturi mai mici sau mai mari, de răzbunări menite să îi dizloce pe aceştia dintr-un loc de muncă. Fie le este râvnită funcţia, fie unii doresc să înlăture câte o balanţă de acolo de unde se află, să nu mai vadă să nu ştie, să nu scrie, să nu raporteze, să nu saboteze, să nu contracareze, ori pur şi simplu să nu fie un martor incomod în procesul muncii.


SCORPION

Pentru cei născuţi în semnul Scorpionului, momentul de Lună Nouă care se produce în seara zilei de 11 iulie ar trebui să fie unul minunat. Se poate asocia cu idei extraordinare, cu revelaţii, cu telepatii, cu premoniţii, cu presimţiri, cu stări speciale de mare armonie, de comuniune interioară cu alte fiinţe, de contact cu divinul, cu sacrul, cu ezotericul, cu mitologicul, cu miraculosul. Se pot petrece tot felul de evenimente care nu sunt de ordinul ineditului pentru acest nativ. Vise speciale cu rol de avertizare, premoniţii în stare de reverie, inspiraţii în stare de veghe, capacitate creatoare, intuiţie, inteligenţă valorificată la cote maxime sau pentru cei care au experienţă în domeniu, călătorii astrale cu un spor şi un beneficiu nebănuit.

O săptămână benefică

Sunt două zile, 11 şi 12 iulie pe care le putem denumi de graţie, soarele lor realizează un tribuan cu soarele în tranzit, cu luna şi chiar cu eclipsa însăşi. Este singurul semn zodiacal care trage de nişte beneficii profunde, puternice, importante şi esenţiale de pe urma acestei ecplisări a astrului vieţii. Cu lună în Rac şi cu soare în Scorpion se poate vorbi de un moment cu totul şi cu totul deosebit. Apoi pentru ca aceste informaţii care vin şi nu vin câte una ci vin sub formă dă cohorte, aşa cam cum umblă îngerii sau sub formă de legiuni cum umblă arhanghelii, toate aceste idei în cascadă sunt de natură să îi ridice pe un postament de inteligenţă, de intuiţie şi de valoare cu totul şi cu totul deosebită.

Sunt în formă mentală, sunt în formă fizică, sunt în formă spirituală, sunt în formă afectivă. În sfârşit, la forma afectivă, eu ca astrolog aş avea o oarecare observaţie pentru că se produc mici exagerări fie ele posesivă, un pic invidioasă, geloasă sau dornică să ţină ce e mai bun numai pentru ea. Şi dacă iubitul sau iubita este lucrul bun pe pământ să ştiţi că nu numai că nu îl împarte cu nimeni dar îl asediază sau o asediază pe aceea ca nici razele soarelui să nu o atingă.

Este un moment de mare poezie interioară, de mare satisfacţie, de mare senzualitate şi de descătuşarea instinctelor. Este un moment în care trăirile sexuale sunt puternice, sunt speciale, sunt spectaculoase, sunt rafinate, sunt fascinante şi au ceva magic în ele. În aceste două zile se pot produce foarte multe afinităţi şi apropieri, foarte multe decantări la nivel sentimental, senzual, între parteneri.

Generozitate şi sensibilitate

Este într-adevăr o săptămână specială, cu un moment special iar între 15 şi 16 iulie planetele din casa prieteniei îi transformă pe aceştia în nişte firi generoase, utile, eficiente, săritoare, răbdătoare, îngăduitoare şi generoase. Sunt în stare să îşi ajute prietenii în toate chipurile, în cele mai neconvenţionale dar şi în cele mai lesne de bănuit cum ar fi o asistenţă personală fizică, un ajutor bănesc, o înţelegere morală, o corespondenţă spirituală, dar pot să facă multe alte lucruri care pot să meargă chiar până la sacrificiu. Este de asemeni un moment în care pentru mulţi se pune problema altui loc de muncă, un salt spectaculos, o promovare, un început de etapă.

Nu au nici o legătură aceste elemente din Berbec cu ceea ce se petrece în momentul în care Soarele este eclipsat de Lună. În sfârşit semn fix. Beneficiază şi de prezenţa planetei Mercur în casa a zecea. Le circulă numele bine şi frumos, sunt lăudaţi, sunt iubiţi, sunt apreciaţi, sunt puşi la locul lor, pot primi diplome şi medalii iar zilele de 13 şi 14 iulie sunt zile de afirmare când cuvântul lor are răsunet, are succes, penetrează şi se valorifică într-un chip cu totul superior. Sunt avantajaţi de acest tranzit astral cei curajoşi şi cei tineri şi foarte tineri.


SĂGETĂTOR

Pentru cei născuţi în semnul Săgetătorului zilele de 15 şi 16 iulie sunt zile de avertisment, sunt încărcate în plan social, multă răspundere, stres, acasare, provocare şi evident răspuns, nu stau ei cu mâinile în sân Săgetătorii, nu stau ei să asculte ori să îngăduie tot felul de abuzuri. Nu sunt persoane acuzate dar sunt persoane obligate să fie prezente, să iasă în prim plan, să muncească sau să îşi asume o serie de decizii.

Lucrurile ţin de domeniul rutinei pentru unii, al determinării şi ambiţiei pentru alţii ori al obişnuintului, al rutinei, al exerciţiului deja repetat îndelung pentru cei mai în vârstă. Sunt avantajaţi deopotrivă bărbaţi şi femei, tineri şi bătrâni. În zilele de 15 şi 16 iulie femeile au un spor în plus de imagine, au succes, au trecere, sunt în stare să se impună nu prin calităţi feminine ci prin calităţi cum ar fi inteligenţa, voinţa, puterea, pregătirea profesională, calmul şi echilibrul, hărnicia, curajul sau experienţa de excepţie.

Mici avantaje

Sunt avantajaţi de tranzitul planetei Mercur prin Leu pentru că au idei noi, originale, sunt în stare să asculte, să înveţe şi să pună în aplicare tot felul de idei, noţiuni ţi concepţii pe care până acum le-au respins, de care s-au ferit sau pe care nu le-au luat în calcul. Acum sunt dornici să îşi lărgească un univers de cunoaştere dar şi să nu fie codaşii zodiacului fiind consideraţi tradiţionalişti, deşi atenţie, în afara sau în ciuda firii lor furtunoase şi uneori extravagante ori impetuoase, săgetătorii rămân nişte tradiţionalişti.

Să nu uităm că este un semn al ceremonialului religios şi al tuturor elementelor care ţin de aplicarea normelor în justiţie şi religie deci ordonate care se bazează pe secvenţe ale ancestralului, ale unui trecut care vine puternic spre prezent să dea certitudine elementelor fundamentale ale vieţii. Eclipsa se aşează pentru aceşti nativi pe casa a opta a banilor altuia şi aduce un moment de stupoare sau de pauză, de interdicţie ori de reflecţie cu privire la tot ceea ce înseamnă bani, investiţie, împrumut, avere, moştenire.

Veşti negre

Sunt posibile tot felul de ipostaze mai puţin spontate şi anticipate, dar, pentru unii Săgetători se poate pune problema unei morţi surprinzătoare a cuiva din familie, un deces care vine fără să fie bănuit, pentru că nu este vorba de o persoană în vârstă sau bolnavă ci este vorba de un accident sau un eveniment care îi ia pe nepregătite. De aceea, consecinţele asociate acestui eveniment sunt de natură să îi ia pe nepregătite cum ar fi întocmirea unor acte la notariat, tot ceea ce trebuie făcut pentru transmiterea unei succesiuni ori intrarea în posesie a unor lucruri, obiecte, sarcini şi datorii de familie, a unor chestiuni care puţin funcţionează ca o povară pentru ei.

Nu asta îşi doreau, nu asta vroiau şi, fiind luaţi pe nepregătite de această secvenţă de viaţă, au senzaţia că sunt victime, că sunt loviţi de soartă pentru că iată ce trebuie să îndure.

Precauţii legate de apă

În altă ordine de idei, în modul cel mai serios, atrag atenţia celor născuţi în Săgetător să fie foarte grijulii începând cu ziua de 10 iulie până pe 13 iulie la capitolul imprudenţă în relaţia cu apa. Este momentul concediilor, al relaşului, al unui weekend, aşa fel încât unii pot să facă tot felul de gesturi necugetate, să înoate mult până la epuizare, să nu se mai poată întoarce la mal, să facă cârcei, să comită o serie de imprudenţe în întrecerile cu ceilalţi cum ar fi saltul la trambulină şi tot felul de jocuri care sunt legate de apă.

Cu cât se apropie de seara zilei de 11 iulie se accentuează elementele de risc şi de accident de la apă, prin apă ori în apă. Cu atât mai puţin nu sfătuiesc pe nimeni, ba chiar îmi asum riscul şi îm permit să lansez o anume interdicţie. A nu se înota în larg şi a nu se înota noaptea oricât ar fi de cald şi de frumos la mare de dragul aventurii pentru că este un moment profund nefast. Relaţia cu apa este pentru acest semn de foc nefericit iar nu atât aspectul de lună nouă cât contextul de eclipsă este cel de natură să cheme accidentele nefericite. Atenţionarea este valabilă şi pentru părinţi care trebui să îşi supravegheze copii născuţi în Săgetător înzecit şi însutit dar chiar şi pentru adulţi înşişi care ar fi tentaţi să facă experienţe inedite într-un moment nefericit.


CAPRICORN

Pentru cei născuţi în semnul Capricornului, evenimentele ce se petrec în jurul datei de 11 iulie ţin de domeniul parteneriatului. Aceşti nativi sunt profund solicitaţi să răspundă provocărilor astrale în relaţia cu soţul sau soţia, cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii. Totul ţine de un contract scris, asumat, verbal, moral sau parafat undeva în contextul unei instituţii, la notariat, la arhivele statului sau într-o serie de catastife şi registre.

Este momentul deciziilor şi trăirilor grele, apăsătoare, este momentul unor implicări totale, în şi prin viaţa lor în viaţa partenerului. Eclipsa aduce o turnură în viaţa acestor nativi.

Evenimente şi cheltuieli

Sigur, nu toţi nativii au probleme de familie şi vor trece această săptămână fără să se petreacă ceva anume dar există şi Capricorni care vor trage consecinţele acestei etape care se aşază foarte puternic peste casa a şaptea pentru ei. Este un început dar este şi un sfârşit. Să nu uităm că fieare eclipsă de Soare pune punct unui demers astral pe care l-au declanşat alte contexte şi eclipse identice într-o perioadă anterioară. După cum spuneam, fiecare eclipsă de Soare creează premise pentru evenimente care se petrec într-o singură zi, într-o lună sau într-un an. Aşadar de acum încolo întreaga lună va sta sub semnul evenimentelor care  se desfăşoară între 10 şi 12 iulie, dar şi întregul an care va urma până în vara viitoare, în 2011, stă sub semnul acestei eclipse de Lună, cu Soare şi Lună în zodia Racului.

Zilele de 13 şi 14 sunt zile de cheltuială, sunt zile de discuţii pe teme băneşti, sau zile în care se pune pe masă implacabil o chitanţă, o factură. Ea trebuie onorată, trebuie plătită, chiar dacă va fi plătită în rate, chiar dacă va fi negociată, chiar dacă suma va mai fi modificată, totuşi rămâne o cheltuială peste care nu se poate trece. Zilele de 15 şi 16 iulie le aduc Capricornilor probleme sufleteşti, de conştiinţă, chestiuni morale şi de principii chestiuni de conduită şi de atitudine, şi mai ales dorinţa lor uriaşă de a se refugia spre domenii şi teritorii sigure de unde să primească un răspuns neviciat de interese şi de egoism uman cum ar fi de la un preot şi implicit prin religie si de la justiţie de la ideea de normă, normalitate şi dreptate. Foarte multe analize, foarte multe introspecţii, foarte multe cântăriri marchează gândurile şi activitatea cerebrală a acestor nativi la sfârşitul săptămânii viitoare.

Semn cardinal, cu soare evident în capricorn, vor trăi ziua de 16 iulie mai special pentru că este vorba de un impact cu rezonanţă socială sau e vorba de imaginea lor publică sau de prestanţa şi statutul lor dincolo de gândurile personale şi fiinţa lor interioară. Este un moment când toate braţele crucii cardinalne sunt locuite şi trimit cuadraturi şi opoziţii şi tot felul de contexte care îi pun pe aceştia într-un soi de ipoteze de nedesluşit. Aşa cum era momentul în care Alexandru Macedon a privit nodul gordian. 16 iulie şi ulterior 17 iulie vor fi două zile în care aceştia vor fi obligaţi de soartă să taie nodul gordian.


VĂRSĂTOR

Pentru cei născuţi în zodia Vărsătorului, săptămâna viitoare aduce în prim plan beneficiile tranzitului mercurian prin casa a şaptea. De aici, posibilitatea de a discuta un contract sau de a renegocia bazele unei colaborări. De aici posibilitatea de a semna acte şi hârtii, documente sau de a accepta o serie de propuneri. Este momentul când se negociază un salariu, când se negociază o participare într-un colectiv, când se negociază statutul într-o situaţie în care aceştia trebuie să vină cu întreaga lor competenţă profesională. Se discută atribuţiile, răspunderea, implicările, latitudinea sau amplitudinea cu care ei pot să coordoneze interesele. Întreaga lună de acum încolo va sta sub semnul acesta bun al discuţiilor profitabile.

Linişte şi răsturnări de situaţie

Este un moment când se poate cădea la pace, când se poate nuanţa un conflict, când se poate atenua o discrepanţă sau când se pot retracta într-un chip inteligent şi fără umilinţă o serie de jocuri de interese în societăţi comerciale. Apoi, zilele de 11 şi 12 iulie sunt pentru aceşti nativi legate de locul de muncă. Acolo se pot petrece tot felul de răsturnări de situaţie, pentru unii limitative. Cum ar fi o îndepărtare dintr-un colecti, o transferare, o pensionare, o limitare ori o concediere ori să li se forţeze mâna să îşi dea demisia dacă nu o vor face ei din proprie iniţiativă.

Zilele de 11 şi 12 iulie sunt stringente şi sunt aducătoare de noi principii sau de noi posturi în care lucrează şi vor lucra. Pe termen foarte scurt aceştia sunt nemulţumiţi. Se consideră nedreptăţiti, se victimizează. Alţii încearcă să găsească o soluţie la toată această ipostază pe care nu ei au creat-o şi în care au intrat fără voia lor. Sau sunt situaţii de natură generală, colectivă,  sub semnul cărora intră şi de sub semnul cărora nu se pot substitui, nu se pot extrage.

Nervozitate şi plictiseală

Ar trebui să reţină aceşti nativi că perioada 10-12 iulie este destul de complicată şi la capitolul sănătate nu pentru că ar fi bolnavi ci pentru că nu sunt în apele lor, sunt morocănosi, nervoşi, crispaţi, trişti, plictisiţi, supăraţi pe toată lumea, nimeni şi nimic nu le intră în voie, nu le place nimic, simt nevoia să stea singuri, să doarmă, să se odihnească, să recupereze nopţi pierdute sau zile în care au făcut un efort deosebit.

De asemenea, nu sunt de neglijat grijile la nivelul forfotei mentale cu privire la bani, la viitorul lor financiar, la statutul economic şi chiar la banii din buzunar de azi pe mâine. Grija este îndreptăţită mai ales dacă se asociază cu modificări într-un statu social, sau cu alterări ale relaţiilor la locul de muncă.

Ziua de 16 iulie poate să aducă o serie de dispute, minore cu alţii,colegi, vecini şi aşa mai departe pe chestiuni de principiu şi mai ales culmea ridicolului pe chestiuni politice sau ideologice. Este bine să se abţină pentru că sunt discuţii precare, aduc mai multă animozitate, sădesc furtună şi în felul acesta nu reuşesc să aducă decât antipatie, nici un beneficiu pentru discuţiile care se vor purta în zilele de 16 -17 iulie.

Speranţe financiare

Pe casa banilor primiţi altfel decât prin salarizare se acumulează mai multe vibraţii, este vorba de mai multe planete care locuiesc zodia Fecioarei, intră micul benefic şi aduce mici ameliorări sau speranţe, promisiuni care vor fi onorate la un moment dat la sfărşitul lunii august şi începutul lunii septembrie.  Poate cu întârziere, poate cu amânare, dar aceşti bani vor veni. Deocamdată, este un joc ambiguu între provocare şi reticenţă, între dorinţă şi renunţare, între ambiţie şi termperare, stări pe care vărsătorii nu le suportă. Ei sunt firi mai hotărâte iar acest joc este ca şi cum ei ar fi ţinuţi în hăţuri şi acţionaţi din spate de o forţă nevăzută care pe de o parte îi impulsionează să meargă, să alerge, iar pe de altă parte să pună frână.

De aceea, din punct de vedere financiar, situaţia eu aş defini-o mai mult enervantă decât proastă în mod concret. Toată această hărţuială este de natură să îi obosească, să îi irite şi să îi transforme din punct de vedere economic în nişte fiinţe care mai pot să şi greşească, luând la un moment dat iniţiative la întâmplare, în voia sorţii, în doru lelii.


PEŞTI

Pentru cei născuţi în zodia Peştilor principala dinamică a săptămânii viitoare este legată de casa a şaptea, de problemele conjugale, parteneriale, matrimoniale sau parteneriale în general de indiferent ce natură ar fi, socială, economică, profesională sau juridică. Sunt destul de multe elemente care vorbesc despre stres, încrâncenare, îngăduinţă şi răbdare dar şi de o anume agresivitate. Peştii sunt hotărâţi să acţioneze, sunt determinaţi şi sunt chiar provocatori. Alte ori există situaţii care de-a dreptul îi inhibă. Această alternanţă între două ipostaze, două conduite, două atitudini şi două dorinţe nu este nouă pentru peşti, este doar încă o solicitare în plus, încă o încercare.

Revizuiri de contracte

Intarea planetei Venus în casa a şaptea ar putea fi de bun augur pentru că aduce spor şi şanse ori noroc într-o negociere şi mai ales în revizuirea unui contract, indiferent de natura lui, indiferent că este un contract de muncă, de colaborare, că este un contract comercial, cei născuţi în zodia Peştilor pot să aibă de acum încolo noroc. Mai multe şanse sau un spor mai mare la a convinge, la a-şi impune punctul de vedere o au aceşti nativi în perioada 15-16 iulie. Odată cu intrarea planetei Mercur în casa a şasea, aceşti nativi pot să cunoască schimbări favorabile legate de locul de muncă, un anume eveniment pozitiv, îmbucurător sau onorant, ceva care să semene cu o recompensă, cu recunoaşterea valorii sau cu statut profesional care se ameliorează vizibil.

Nemulţumiri şi dezamăgire

Zilele de 13 şi 14 iulie sunt chiar interesante şi bune, aduc cuvinte frumoase, laude, onor, afirmare şi emancipare după caz şi după vârstă. În ansamblu sunt avantajaţi cei mai tineri. Zilele de 11 şi 12 iulie care sunt legate de momentul de Lună Nouă şi de eclipsa de Soare  care aduc acestor nativi o serie de probleme care activează şi colorează într-un chip cu totul special casa a cincea a sentimentelor. Pe de o parte sunt multe nemulţumiri de dezamăgire. Unii pot să cunoască dezamăgiri într-un plan afectiv şi partenerial de neuitat. Marcajul este puternic, vorbeşte despre rană sufletească reactivată sau despre răni care abia acum se crează.

Fie partenerul acţionează într-un chip care îi ustură şi îi doare pe aceşti nativi, într-un chip brutal şi nedrept, lipsit de omenie sau de maniere. Alteori evenimentele sunt de natură să îi separe pe iubiţi, pe prieteni, pe logodnici în aşa fel încât aceştia să sufere de pe urma acestei înstrăinări şi însingurări. Nu este vorba de o decizie pe care o iau nativii, nu este vorba de evenimente care sunt consecinţa voinţei lor, a deciziei lor în deplină cunoştinţă de cauză ci este vorba de evenimente care vin peste capul lor, care sosesc în biografia lor într-un chip care nu poate să fie înlăturat, nici depăşit, nici atenuat, nici ameliorat, nici îndulcit.

Trăirile acestei perioade nu sunt uşoare mai ales că este vorba de crize de orgoliu, de ambiţie, de răzgândire, de o plăcere uneori morbidă a analizei şi autoanalizei. Psihanalizarea vieţii în doi, psihanaliza făcută de aceştia unor secvenţe de viaţă sentimentală este de natură să se transforme într-un sindrom, într-o stare psihică, nu neapărat vecină cu boala dar nici prea sănătoasă nu este.

Iubirea e în pauză

În principal apelează la ceea ce se cheamă principiul evaporării. Ar face totul în aşa fel încât să nu mai rămână nicio impresie, ca un abur, ca un fum, ce se risipeşte. Sunt în stare să îşi dinamiteze întreaga construcţie interioară bazată pe amintiri, să desfiinţeze amintirile,doar pentru a câştiga un echilibru interior, şi o anume certitudine pentru viitor. De aceea, nu se poate spune că trece fără efecte eclipsa de pe 11 iulie, ci doar că ea dă o turnură nouă  şi dacă pentru multe zodii ea deschide uşi pentru etape noi, pentru Peşti nu face decât să le închidă definitiv.

Din pacate pentru Peşti, acest moment astral nu aduce noi povesti de dragoste, noi relatii afective ci pune punct tuturor suspinelor ofurilor şi tuturor melodramelor pe care aceştia le-au cultivat, uneori complăcându-se într-un soi de bovarism meditativ, care acum constată ei nu i-a dus la nimic bun.această învigorare poate că este salutară această întărire întru conştiinţă şi faptă este necesară cu ce pret cu ce risc si cu ce urmări vom vedea în săptămânile următoare.

(Sursa: Evenimentul zilei. Citeste AICI previziunile complete)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
113

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
131

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
33

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...