Barbat in coma, dupa ce a cazut in subsolul unui bloc plin cu dejectii! FOTO

Un barbat in varsta de 27 de ani a ajuns in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, dupa ce s-a inecat cu dejectiile dintr-un subsol de bloc, fiind in coma de gradul III.

Barbatul se afla la subsolul unui bloc de pe Calea Nationala (langa OMV), impreuna cu un prieten, si incerca sa desfunde canalizarea. La un moment dat, nu se stie din ce cauza, barbatul de 35 de ani a cazut ca secerat in apa plina cu dejectii de la subsolul blocului.

Prietenul lui l-a ridicat imediat si a incercat sa-i acorde primul ajutor pana la sosirea medicilor.

"Am preluat un pacient in coma de gradul III, in urma unei imersii sub apa, in subsolul unui bloc. Prezenta insuficienta respiratorie acuta, sindrom de aspiratie traheo-bronsica", a declarat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botosani.

Din cate se pare, prietenul barbatului, care este Persoana Fizica Autorizata, ar fi fost contactat de locatarii blocului pentru a desfunda canalizarea, iar acesta la randul sau a cerut ajutorul botosaneanului in varsta de 35 de ani.

In cazul in care ITM Botosani, in urma unei anchete, va considera ca este un accident de munca, politistii se vor sesiza si vor efectua cercetari.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școală din județul Botoșani, decorată de președintele României!

astăzi, 09:57

Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Ibănești va fi decorată, pe 8 octombrie, la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis, președintele României. Această distincție va fi o...

Ce măsuri ia Dinamo împotriva huliganului care a aruncat cu scaunul după arbitru la meciul cu FC Botoșani!

astăzi, 09:09

Concret, în minutul 90+2 al duelului de pe stadionul Arcul de Triumf, un suporter furios al „Câinilor”, aflat în tribune, a aruncat cu un scaun spre arbitrul asistent Cos...

Tragic! Bărbat mort după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce săpa o fântână! (video)

astăzi, 08:20

Nenorocire produsă în comuna Adâncata, din județul Suceava. Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce săpa o fântână. La f...