Bărbat găsit încarcerat într-o maşină, la Mihălăşeni!
ACCIDENT!

Bărbat găsit încarcerat într-o maşină, la Mihălăşeni!
Un grav accident de circulaţie a avut loc, vineri dimineaţă, pe raza localităţii Mihălăşeni. Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost rănit, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un cap de pod.

Bărbatul, din Ripiceni, a fost găsit încarcerat pe scaunul din dreapta faţă, fiind scos de pompieri dintre fiarele contorsionate. Acesta a fost preluat de o Ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri. Pompierii au intervenit şi pentru înlăturarea pericolului de incendiu fiind deconectate bornele bateriei.

Bărbatul găsit încarcerat este cel care se afla la volanul autoturismului. Este posibil ca acesta să fi ajuns pe scaunul pasagerului în urma impactului sau în încercarea de a ieși din autoturism.

Din cauza stării grave în care se află nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
335

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
480

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
601

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...