Bărbat fără adăpost, adus în Urgenţe după ce a fost bătut!

Un bărbat din rândul persoanelor fără adăpost a ajuns sâmbătă la Unitatea de Primire a Urgenţelor după ce a fost bătut chiar în adăpostul pe care şi-l amenajase împreună cu fratele său.

Bărbat fără adăpost, adus în Urgenţe după ce a fost bătut!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Vineri noapte de groază pentru doi fraţi care se aciuaseră într-un adăpost din zona Gării. Cei doi s-au trezit că persoane necunoscute au intrat în adăpostul pe care şi-l amenjaseră şi i-au bătut. Ambii au fost găsiţi abia dimineaţă de doi amici care au sunat la 112.

La Unitatea de Primire a Urgenţelor a ajuns însă doar Dumitru C., de 49 de ani, adus de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Bărbatul, cu faţa grav tumefiată în urma loviturilor, le-a spus cadrelor medicale că a fost lovit numai peste cap şi faţă. Acesta urma să fie evaluat de medici, după care vor fi sesizaţi şi poliţiştii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
76

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
86

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
118

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...